Συγκέντρωση της ΠΟΣΠΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο | Epirus World

Συγκέντρωση της ΠΟΣΠΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο

Κάλεσμα για συγκέντρωση και είσοδο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχει απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ σε όλους του εργαζόμενους της ΕΡΤ για το πρωί της Δευτέρας. Ήδη εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από τα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΕΡΤ Open που βρίσκονται απέναντι από το Ραδιομέγαρο.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 «παίρνουμε την δουλειά μας πίσω χωρίς όμως να ξεχνάμε την υπόσχεση μας για δημόσια ραδιοτηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία και τον αγώνα μας για τους θεσμούς, την ισονομία, τη δικαιοσύνη και το σταμάτημα των μνημονίων της ανεργίας της φτωχιάς και της εξαθλίωσης του λαού! Δηλώσαμε ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα παρά μόνο με την πλήρη δικαίωση όλων», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα, ανεξαρτήτως του πότε θα συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ τονίζουν ότι η επιστροφή όλων των εργαζομένων και η λειτουργία όλων των δομών πρέπει να γίνει ταυτόχρονα. Αφήνουν επίσης αιχμές για το γεγονός ότι αυτό θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί από τις 30/04 όταν και ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους
.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου