Βαρύ κλίμα για την Ελλάδα στο κόμμα της Μέρκελ | Epirus World

Βαρύ κλίμα για την Ελλάδα στο κόμμα της Μέρκελ

Ως βαρύ περιγράφεται το κλίμα που επικράτησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της Α. Μέρκελ που πραγματοποιήθηκε για να εξεταστούν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να περάσει τρίτο πακέτο από το κοινοβούλιο. 

Τη σύγκλισή της ΚΟ ζήτησαν οι βουλευτές, καλώντας τον ίδιο τον κ. Σόιμπλε να τους ενημερώσει για την κατάσταση και την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες της Deutsche Welle, ο γερμανός υπουργός και παρουσία και της καγκελαρίου Μέρκελ, φέρεται να επέκρινε το βραδύ ρυθμό των διαπραγματεύσεων. Ο κ. Σόιμπλε έκανε λόγο για πρόοδο σε επιμέρους ζητήματα, εκτίμησε όμως πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια θεαματική εξέλιξη. Ο γερμανός υπ. Οικονομικών σημείωσε πολύ χαρακτηριστικά ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πλέον ασφυκτικά.

Σύμφωνα με συμμετέχοντες το κλίμα στη συνεδρίαση ήταν βαρύ με τους βουλευτές να εμφανίζονται διχασμένοι και προβληματισμένοι όσον αφορά την περαιτέρω στήριξη της Ελλάδας, εκφράζοντας αμφιβολίες ως προς την πραγματική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να υλοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου