Μεταγραφή «βόμβα» τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ | Epirus World

Μεταγραφή «βόμβα» τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ



Στην Ισπανία έχει ρίξει τα δίχτυα του το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως επιβεβαίωσε και ο Ιβάν Σαββίδης, εκεί ψάχνουν ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο γιος του, Γιώργος Σαββίδης, τον τεχνικό διευθυντή, αλλά και τον προπονητή για την επόμενη σεζόν.
Στον Δικέφαλο θεωρούν πως στη συγκεκριμένη αγορά μπορούν να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να τρέξουν το νέο πρότζεκτ της ομάδας, ωστόσο παράλληλα ψάχνουν και για ποδοσφαιριστές στην ιβηρική χερσόνησο, καθώς πλέον υπάρχει το μπάτζετ για να κυνηγήσουν μία καλή μεταγραφή, ακόμα κι αν κοστίζει κάτι παραπάνω.
Μάλιστα, πολύ ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται ένα όνομα που θα κάνει μεγάλο ντόρο, αν τελικά προχωρήσει η περίπτωσή του, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικότερα στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν στην Ισπανία για τερματοφύλακα και όπως φαίνεται έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς ασχολούνται σοβαρά με τη -δύσκολη και ακριβή- υπόθεση του Μεξικανού, Γκιγιέρμο Οτσόα!
Ο 29χρονος τερματοφύλακας μπορεί να πήγε μόλις το περασμένο καλοκαίρι (ως ελεύθερος) στη Μάλαγα, ωστόσο βρίσκεται στη σκιά του Κάρλος Καμενί και γι΄ αυτό ψάχνεται να φύγει και να πάει σε ομάδα που θα παίζει βασικός.
Η περίπτωσή του, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο Οτσόα κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αν και η Μάλαγα είναι πρόθυμη να τον δανείσει, αρκεί ο ΠΑΟΚ να αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιό του. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του Μεξικανού αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!
Την ίδια στιγμή, ο διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται στο στόχαστρο μίας ακόμα ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού! Οι πρωταθλητές δεν ψάχνουν σε καμία περίπτωση τώρα για τερματοφύλακα, ωστόσο παρακολουθούν διακριτικά τη λύση του Μεξικανού πορτιέρο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ρομπέρτο. Αν και αυτό θα γίνει μόνο αν προκύψει μία πολύ καλή πρόταση από κάποιον top ευρωπαϊκό σύλλογο...
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου