Τζιχαντιστές έκαψαν γυναίκα ζωντανή | Epirus World

Τζιχαντιστές έκαψαν γυναίκα ζωντανή

Φρικτό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στα χέρια μαχητών του ISIS, οι οποίοι την έκαψαν ζωντανή επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια «ακραία σεξουαλική πράξη», όπως αποκάλυψε αξιωματούχος του ΟΗΕ. 

Εκατοντάδες γυναίκες έχουν απαχθεί από τζιχαντιστές που στέλνουν τις «πιο όμορφες παρθένες» σε σκλαβοπάζαρα στη συριακή πόλη Raqqa, όπου πωλούνται ως σεξουαλικά αντικείμενα σε όποιον δώσει τα περισσότερα. 

Πολλές από τις άτυχες γυναίκες ξεγυμνώνονται και υποβάλλονται σε τεστ παρθενίας πριν φτάσουν στις εξευτελιστικές κι απάνθρωπες «δημοπρασίες», όπως περιέγραψε η Zainab Bangura, ειδική αντιπρόσωπος του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.

Η Bangura ανακάλυψε την τρομακτική έκταση των εγκλημάτων κατά νεαρών γυναικών- ειδικά της μειονότητας Γιεζίντι- συλλέγοντας πληροφορίες από τη Συρία, το Ιράκ, την Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία. 

«Οι μαχητές διαπράττουν βιασμούς, εξαναγκάζουν γυναίκες σε σεξουαλική σκλαβιά και πορνεία και άλλες πράξης ακραίας βαρβαρότητας», τόνισε, «πληροφορηθήκαμε για την περίπτωση μιας 20χρονης την οποία έκαψαν ζωντανή επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια ακραία σεξουαλική πράξη. Μάθαμε και για πολλές άλλες σαδιστικές σεξουαλικές πρακτικές». 

Σύμφωνα με την Bangura, οι πιο όμορφες από τις νεαρές γυναίκες στέλνονται στην ‘πρωτεύουσα’ του Ισλαμικού Κράτους όπου πωλούνται γυμνές. Πρώτα προσφέρονται στους ηγέτες του ISIS, στη συνέχεια σε εμίρηδες και τελικά σε στρατιώτες. Συνήθως οι «αγοραστές» αγοράζουν 3-4 κορίτσια και τα κρατούν για λίγους μήνες μέχρι να τα βαρεθούν και να τα ξαναπουλήσουν. 

«Μάθαμε για ένα κορίτσι που πουλήθηκε 22 φορές και για έναν μαχητή που είχε γράψει το όνομά του στο χέρι του κοριτσιού για να δείξει πως αποτελεί ‘ιδιοκτησία’ του. Δεκάδες χιλιάδες μαχητές περιμένουν πως θα πάρουν μια γυναίκα να παντρευτούν μετά τη στρατολόγησή τους, ενώ η μαντίλα απαγορεύτηκε επειδή πολλά κορίτσια τη χρησιμοποίησαν για να κρεμαστούν…».

Δεν καταλήγουν όλα τα κορίτσια στη Raqqa. Τον Απρίλιο αφέθηκαν ελεύθερες περισσότερες από 200 γυναίκες Γεζίντι, μικρές και μεγάλες σε ηλικία. 

Μεταξύ αυτών, υπενθυμίζει η Daily Mail, ήταν ένα 9χρονο κορίτσι που κυοφορούσε ύστερα από την τρομακτική σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Η ίδια η 9χρονη αφηγήθηκε πως είχε «περάσει» από τουλάχιστον δέκα άνδρες...
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου