Άντρας τρυπώνει σε τουαλέτες και τρώει... περιττώματα | Epirus World

Άντρας τρυπώνει σε τουαλέτες και τρώει... περιττώματα

Η είδηση είναι αηδιαστική και προέρχεται από την Κίνα. Ένας άντρας από την επαρχία Guangdong, φέρεται ότι τρυπώνει στις τουαλέτες προκειμένου να γευτεί ανθρώπινες ακαθαρσίες….

Όπως γράφουν τοπικά ειδησεογραφικά πόρταλ, ο συγκεκριμένος άντρας έχει αυτή την φρικτή συνήθεια τα τελευταία 8 χρόνια. «Ένας άντρας έχει θεαθεί, άπειρες φορές να εισέρχεται στις γυναικείες τουαλέτες σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Pengjiang, στην πόλη Jiangmen στη Guangdong και τρώει περιττώματα που βρίσκει στις τουαλέτες…», διαβάζουμε σε ιστοσελίδα. 

Όπως αναφέρει και η Mirror που παρουσιάζει το θέμα, οι υπεύθυνοι ασφάλειας, έχουν εντοπίσει τον συγκεκριμένο άντρα. «Ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο για να επισκεφθεί τις τουαλέτες και να βρει περιττώματα…. Συνήθως έρχεται γύρω στις 10 το πρωί και φεύγει κατά τις 3», ανέφερε ο φύλακας. Πρόσθεσε, ότι προσπαθεί να μπει, πριν αυτός που βρίσκεται στις τουαλέτες τραβήξει το καζανάκι….

Πλέον οι γυναικείες τουαλέτες έχουν σφραγιστεί και οι αρχές ερευνούν το θέμα και αναμένεται ο άντρας να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. 





Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου