Έρχεται η Κάρτα Αλληλεγγύης | Epirus World

Έρχεται η Κάρτα Αλληλεγγύης

Έρχεται η Κάρτα Αλληλεγγύης για 150 χιλιάδες πολίτες, το εισόδημα των οποίων βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θα τη χορηγεί η Εθνική Τράπεζα και η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων που προβλέπει ο νόμος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η χορήγηση 600.000 ευρώ για τη σίτιση των μαθητών στα σχολεία. Η κάρτα θα παρέχει την επιδότηση σίτισης και θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για κάθε μεμονωμένο άτομο, το οποίο θα προσαυξάνεται κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας, ποσό το οποίο δε μπορεί να ξεπερνά τα 200 ευρώ. Η σύμβαση για την έκδοση και τη...
διαχείριση της κάρτας, υπογράφτηκε μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και της Εθνικής Τράπεζας, από τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη, την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.

epirusgate.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου