Χωρίς εκπλήξεις η Χημεία, διαβαθμισμένης δυσκολίας ο Προγραμματισμός | Epirus World

Χωρίς εκπλήξεις η Χημεία, διαβαθμισμένης δυσκολίας ο Προγραμματισμός

Στο μάθημα της Χημείας διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι της Θετικής Κατεύθυνσης. Οι χημικοί Μαυρουδής Ιωαννής και Νταμπρατζή Ανθή δήλωσαν στο newsbeast.gr ότι « τα σημερινά θέματα δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές ο χρόνος επαρκούσε για την πλήρη ανάπτυξη των θεμάτων και μπορούσαν να προσεγγίσουν τη βαθμολογική κλίμακα 18 -20».

Οι δυο χημικοί μας ανέφεραν ότι τα θέματα είχαν μικρότερο βαθμό δυσκολίας συγκριτικά με αυτά προηγούμενων ετών γεγονός που ενδέχεται να αυξήσει τα άριστα γραπτά στο μάθημα της Χημείας.

Κλιμακούμενης δυσκολίας ήταν τα σημερινά θέματα στον Προγραμματισμό. «Οι διαβασμένοι μαθητές δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στα ερωτήματα της θεωρίας ενώ τα θέματα Γ και Δ ήταν στο πνεύμα των προηγούμενων ετών», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο newsbeast.gr ο εκπαιδευτικός Φρειδερίκος Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με τον ίδιο δυσκολίες ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι στο ερώτημα Β1 β ενώ ως προς το βαθμό δυσκολίας τα θέματα μπορούν να θεωρηθούν ότι κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα.

Καλόγηρος Βασίλειος
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου