Βεντέτα μετά από δυστύχημα στην Αγ. Βαρβάρα | Epirus World

Βεντέτα μετά από δυστύχημα στην Αγ. Βαρβάρα

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία στο δήμο Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω, μετά από αιματηρή βεντέτα που ξέσπασε χτες το μεσημέρι μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά και η οποία κορυφώθηκε τη νύχτα με εμπρησμούς και επιθέσεις.

Η διαμάχη μεταξύ των οικογενειών ξεκίνησε στις 14.40 χθες όταν ένας 21χρονος έπεσε πάνω σε δύο άλλους Ρομά με το ΙΧ αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 45χρονο και σοβαρά έναν 31χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, νωρίτερα υπήρξε φιλονικία μεταξύ του οδηγού του ΙΧ και του 31χρονου, οπότε οι συγγενείς του 45χρονου -που έχασε την ζωή του και δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες- θεωρούν πως ο νεαρός έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο άνθρωπός τους.

Μετά την ενέργειά του, ο 21χρονος εξαφανίσθηκε και κρύβεται για να γλυτώσει από την Αστυνομία αλλά και τους συγγενείς του θύματος, οι οποίοι έχουν εξαγριωθεί.

Ωστόσο, χτες στις 10.40 το βράδυ, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο 21χρονος στην οδό Στ. Σαράφη 31 και έβαλαν φωτιά στο κατάστημα με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξε ένταση για λίγη ώρα. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άλλα άτομα πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του δράστη, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους.

Στην περιοχή βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτρέψουν άλλες συγκρούσεις μεταξύ των Ρομά, ενώ από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για την σύλληψη του 21χρονου και την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη. Αυτή την ώρα σύμφωνα με την αστυνομία, επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου