Έχασε 76 κιλά και φοβάται μην την αφήσει ο άνδρας της | Epirus World

Έχασε 76 κιλά και φοβάται μην την αφήσει ο άνδρας της

Για τις περισσότερες γυναίκες η απώλεια κάθε κιλού είναι πηγή ικανοποίησης. Για την 34χρονη Sharon Hill όμως, κάθε κιλό που έχανε συνοδευόταν από αγωνία.

Κι έχασε πολλά: σχεδόν 76 κιλά και μάλιστα μέσα σε έξι μήνες.

Όταν οι γιατροί την προειδοποίησαν πως το βάρος της- στα 300 κιλά- ήταν απειλή για την υγεία της, η Hill υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στομάχι. 

Ακολούθησε απώλεια κιλών που μόνο χαρά θα μπορούσε να φέρει, ωστόσο η 24χρονη ανησυχεί μήπως ο άνδρας της την αφήσει… για κάποια πιο παχύσαρκη γυναίκα!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ σε ιστοσελίδα για λάτρεις του πάχους, το 2007. Στο γάμο τους, πέντε χρόνια αργότερα, ανακηρύχθηκαν το παχύτερο ζευγάρι της Βρετανίας καθώς συνολικά το βάρος τους πλησίαζε τα 400 κιλά! 

«Ξέρω πως στον Andrew αρέσουν οι μεγαλόσωμες γυναίκες αλλά ελπίζω να έχει ακόμα τα ίδια συναισθήματα για μένα κι ας αδυνατίσω. Είναι πάντως κάτι που με ανησυχεί», λέει η 34χρονη. 

Ο ίδιος πάντως, με βάρος 171 κιλά, παραδέχεται πως του άρεσε περισσότερο όταν η γυναίκα του ήταν πιο παχιά αλλά διαψεύδει τους φόβους της. «Μπορεί αρχικά να ήταν το σώμα της που με γοήτευσε αλλά με τον καιρό την αγάπησα τόσο που πια η εικόνα της δεν με νοιάζει», τονίζει…

Δείτε τις φωτογραφίες













Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου