Μητέρα από τη Αυστραλία θηλάζει ακόμα την 6χρονη κόρη της | Epirus World

Μητέρα από τη Αυστραλία θηλάζει ακόμα την 6χρονη κόρη της

Η 52χρονη Maha Al Musa θηλάζει ακόμα την κόρη της Aminah- η οποία έχει κλείσει τα έξι της χρόνια- και λέει πως θα τη θηλάσει ακόμα και στην παιδική χαρά του σχολείου της, αν η μικρή το ζητήσει. 

Όπως λέει στη Daily Mail η 52χρονη από την Αυστραλία, δεν έχει κάνει εμβόλια στην κόρη της επειδή έχει πολύ μεγάλη πίστη στην ισχύ του μητρικού γάλακτος. 

Η Maha φωτογραφήθηκε για περιοδικό να θηλάζει την κόρη της στο πάρκο. 

«Μερικές φορές η γεύση του είναι σαν καραμέλα. Έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις», λέει η μικρή στο περιοδικό, «το να θηλάζω είναι το αγαπημένο μου πράγμα όταν δεν είμαι στο σχολείο. Τα περισσότερα παιδιά θα έπρεπε να το κάνουν γιατί κάνει καλό». 

Η Aminah θηλάζει πριν πάει για ύπνο αλλά η μαμά της λέει πως θα τη θηλάσει όπου και όποτε εκείνη θέλει καθώς είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη φυσική της αυτή επιθυμία. 

Η ιστορία της 52χρονης, μητέρας τριών παιδιών, παρουσιάστηκε στη σειρά «Extreme Breastfeeding» του Disovery Channel.

Η ίδια απολαμβάνει το δέσιμο με την κόρη της την ώρα του θηλασμού και το κρατά ζωντανό. 

Η Aminah δήλωσε στο περιοδικό πως της αρέσει τόσο να κοιμάται και να πιπιλάει το στήθος της μαμάς της που μάλλον θα συνεχίζει να θηλάζει μέχρι τα οκτώ της. 

«Αφήστε τη μαμά και το παιδί να επιλέξουν τι είναι καλύτερο για τους δυο τους, τις συνθήκες ζωής τους και την οικογένειά τους. Όταν όλοι επιλέγουμε τότε είμαστε όλοι ίσοι», είχε γράψει η 52χρονη στο Facebook δίπλα σε φωτογραφία της με την κόρη της την ώρα του θηλασμού, προσθέτοντας πως η ηλικία από 4 έως 8 ετών είναι νορμάλ για απογαλακτισμό».,




Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου