ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνεχίζεται η έκθεση του Francesco Moretti | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνεχίζεται η έκθεση του Francesco Moretti

Συνεχίζεται η έκθεση του ιταλού καλλιτέχνηFrancesco Moretti στον Τεχνοχώρο , η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από πρόσφατα έργα του, πολλά από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά.Το κοινό των Ιωαννίνων αγκάλιασε θερμά την ιδιαιτερότητα και πολυπλοκότητα των έργων του καλλιτέχνη, τα οποία γέμισαν με χρώμα και ζωντάνια όλο τον εκθεσιακό χώρο. Οι εντυπώσεις των επισκεπτών ήταν θετικές και ιδιαιτέρως ενθουσιώδεις απέναντι στο γεμάτο εντάσεις και...
αντιθέσεις έργο.Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και καλλιτεχνικών βιβλίων-αντικειμένων, τα οποία έχουν ως κοινό τους παρονομαστή την ύφανση, το πλέξιμο των υλικών και το χρωμάτων.Έργα χαρακτικής με πρωτότυπη τεχνική και θεματολογία, έργα ζωγραφικής με λάδι και ακρυλικό πάνω στην ίδια επιφάνεια, βιβλία-αντικείμενα που μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αντικείμενα χωρίς να χάνουν το αρχικό τους νόημα, γλυπτά δημιουργημένα με ατσάλι, χαλκό, σίδερο, σαμπρέλα και ανακυκλώσιμα υλικά αποδίδοντας τη μορφή ψαριών και πουλιών, είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πρωτότυπη αυτή έκθεση.Οι δημιουργίες του Francesco Moretti αποτελούν ένα μοναδικό και πρωτότυπο έκθεμα, το οποίο θα είναι σε θέση να θαυμάσουν όλοι έως και τις 22 Απριλίου.Ο καλλιτέχνης ανταποκρινόμενος στην απήχηση του κοινού,σήμερα  Μεγάλη Τετάρτη στις 8 Απριλίου θα παραβρίσκεται στη γκαλερί Τεχνοχώρος (Μητροπόλεως 25, τηλ. 2651031775) από τις 7.00μμ, με σκοπό να μας ξεναγήσει στα έργα του και να συζητήσει με τους επισκέπτες.
epirusgate.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου