Ψάχνουν DNA της Άννυ στο σπίτι της | Epirus World

Ψάχνουν DNA της Άννυ στο σπίτι της


DNA της 4χρονης Άννυ αναζητούν στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο ισόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, όπου φαίνεται να έμενε με τον 28χρονο φερόμενο ως βιολογικό πατέρα της πριν εξαφανιστεί.

Τα στελέχη των εγκληματολογικών αναζητούν κηλίδες αίματος σε διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο, ακόμα και στα σκουπίδια, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές με τη χρήση ειδικών υγρών και φωτισμού έχουν προκύψει 2-3 σημεία του διαμερίσματος στα οποία εντοπίζονται ύποπτα υγρά. Τα δείγματα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για υπολείμματα αίματος. Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας απεύχονται το ενδεχόμενο ταυτοποίησης, καθώς η κατεύθυνση θα οδηγεί στο έγκλημα.

Μια γυναίκα έδωσε στους αξιωματικούς 3-4 φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μία γυναίκα και ένα παιδί που προσομοίαζε με την Άννυ. Η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού αναγνώρισε το πρόσωπο, όχι όμως τα ρούχα και τα παπούτσια που φορά. Ωστόσο οι αξιωματικοί είναι σε θέση να γνωρίζουν πως το παιδί των φωτογραφιών δεν είναι η Άννυ.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου