"Ευτυχώς Άνεργος" - Ένα νέο βιβλίο που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά εργασίας έρχεται να μας καταπλήξει. | Epirus World

"Ευτυχώς Άνεργος" - Ένα νέο βιβλίο που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά εργασίας έρχεται να μας καταπλήξει.

_ΆΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ. ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΝΈΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ!!_
Πολύδωρος Στελλάτος
Συγγραφέας του βιβλίου "Ευτυχώς
Άνεργος", Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός,
Επιχειρηματίας

Ένα νέο βιβλίο που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά εργασίας έρχεται να μας καταπλήξει. Ο συγγραφέας κος Πολύδωρος Στελλάτος μέσα από έξυπνες, ευρυματικές τεχνικές και πληροφορίες δίνει στους αναγνώστες πολύτιμα μυστικά και συμμάχους σε ότι πρέπει να γνωρίζουν όχι μόνο για να επιτύχουν σε μια συνέντευξη και "να πάρουν την θέση" αλλά και τρόπους να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που κάνουν.

Παράλληλα αποτελλεί και ένα εργαλείο για τον επιχειρηματία ή Διευθυντή που θέλει να αξιολογήσει σωστά τον άνθρωπο που έχει απέναντί του στην συνέντευξη.

Το νέο βιβλίο "Ευτυχώς Άνεργος" του Πολύδωρου Στελλάτου βοήθησε ήδη χιλιάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν νέους δρόμους και τρόπους εύρεσης εργασίας.

Παρουσιάσεις του βιβλίου έχουν ήδη γίνει σε διάφορα σημεία της Αθήνας με έγκριτους επιστήμονες να μιλούν ήδη για αυτό ως ένα σημαντικό εργαλείο στην σημερινή εποχή.

Σας προσκαλούμε με χαρά στην επόμενη παρουσίαση του βιβλίου στη Πρέβεζα, στη θεοφάνειο, το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ.
Ομιλητές:
Κοσμάς Κορωναίος 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
Δημήτριος Σιλιόγκας 
Αναλυτής Πληροφοριακων Συστημάτων
Πρόεδρος Εργαζομένων Εθνικού Κτηματολογίου
Νίκος Τριάντος 
Οικονομολόγος, Δ/ντής 1ου Επάλ Πρέβεζας, Αν/της Δ/ντής Β'/θμιας Εκπ/σης Νομού Πρέβεζας
Πολύδωρος Στελλάτος
Συγγραφέας του βιβλίου, Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός,
Επιχειρηματίας
__
Διαβάστε 10 πολύτιμα tips που μας έδωσε ο συγγραφέας για κάποιον που έχασε την εργασία του:
Tips για Ανέργους


Η ανεργία είναι σίγουρα μια δοκιμασία. Βρίσκεσαι σε έναν ενδιάμεσο μεταβατικό σταθμό και πρέπει να αποφασίσεις σε πιο τρένο θα ανεβείς. Είναι όμως και μια ευκαιρία για νέα πράγματα, νέες επιλογές, νέες κατευθύνσεις.

Η Εύρεση Εργασίας είναι μια σκληρή δουλειά. Θέλει επιμονή και αποθέματα ψυχικών δυνάμεων για να πιστέψεις ότι υπάρχει κάπου λύση και για σένα. Πρέπει να διαχειριστείς την απόρριψη και τις δυσκολίες με θετική διάθεση, ενέργεια και ελπίδα !
Προσπάθησε να μην αγγίξεις τα χρήματα της αποζημίωσης ή το «πακέτο» που δίνουν μερικές πολυεθνικές για «έξοδο» προσποιήσου πως δεν το έλαβες ποτέ. Προσπάθησε να βολέψεις την παρούσα κατάσταση χωρίς να τα χρησιμοποιήσεις για καταναλωτικές ανάγκες.
Μείωσε τις μετακινήσεις σου με το αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή πάρε ένα ποδήλατο ή περπάτησε στους κοντινούς προορισμούς.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κόψεις τις κακές σου συνήθειες π.χ. τσιγάρο, πολλούς καφέδες κ.α.
Κόψε την συνδρομή σου στο γυμναστήριο και ξεκίνα jogging. Είναι οικονομικότερο και σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις την γειτονιά σου καλύτερα.
Προτίμησε τις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου νοικιάζοντας μια ωραία ταινία, παίζοντας ένα επιτραπέζιο ή/και μαγειρεύοντας με τους φίλους σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσεις ποιοτικές φιλικές σχέσεις όπου εσύ διαμορφώνεις την ατμόσφαιρα : βάζεις μουσική της επιλογής σου, καλείς τους «δικούς σου», και ορίζεις κάθε άλλη παράμετρο της διασκέδασής .
Η κρίση έχει οδηγήσει όλους μας ώστε να δούμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες. Περιόρισε τις περιττές σπατάλες. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις καταναλωτικά αγαθά που ίσως δεν σου χρειάζονται πραγματικά. ‘Όταν είχαμε την οικονομική άνεση αγοράζαμε ρούχα που πολλές φορές δεν φοράγαμε ή δεν θυμόμασταν ότι τα είχαμε αγοράσει. Είναι ευκαιρία τώρα να κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα της ντουλάπας μας όπου θα βρούμε πολλούς «καταχωνιασμένους θησαυρούς».
Γνωστοποίησε σε συγγενείς και φίλους ότι είσαι σε αναζήτηση. Ας μην ξεχνάμε ότι το 25-30% των θέσεων δεν βγαίνουν ποτέ σε αγγελίες. Απορροφώνται από συστάσεις, γνωστούς κ.ο.κ. Μην περιμένεις κάποιος άλλος να καλέσει να ρωτήσει για εσένα. Αυτή είναι δική σου δουλειά.
Δεν μιλάμε αρνητικά ούτε για τη προηγούμενη εργοδοσία ούτε για τις συνθήκες απόλυσης. Προσπαθούμε από την αρχή να πείσουμε για το πόσο χρήσιμοι θα είμαστε εμείς στην εταιρία του συνομιλητή μας. Τι έχουμε πετύχει και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε για την εταιρία του συνομιλητή μας.
Μην χάνεις χρόνο. Ανασυγκροτήσου αμέσως! Οργάνωσε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σου φτιάχνοντας ένα πλάνο προσέγγισης των εταιριών που σε ενδιαφέρουν. Σύνταξε ένα πλήρες βιογραφικό συμπληρώνοντας τα σημεία που μπορεί να λείπουν από τις τελευταίες σου εργασιακές αρμοδιότητες.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου