«Νέο αίμα» στα χαφ του ΠΑΟΚ | Epirus World

«Νέο αίμα» στα χαφ του ΠΑΟΚ

Μεγάλο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπου και θα παιχθεί ο στόχος της εξόδου στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Κριστιάν Νομπόα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του Εκουαδόρ εν όψει του Κόπα Αμέρικα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει θέμα στους προσαγωγούς, ο Φάνης Τζανδάρης είναι εκτός, ο Χέντβιγκες Μαντούρο είναι ανέτοιμος και ο Έργκους Κάτσε εκτός ρυθμού.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης θα «αναγκαστεί» να εμπιστευτεί το νέο αίμα της ομάδας, σε νεαρούς παίκτες που θα δοκιμαστούν και θα φανεί αν μπορούν να προσφέρουν στα χαφ.

Η αρχή έγινε με τον Στέλιο Κίτσιου στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ ο επόμενος είναι ο Κυριάκος Σαββίδης που δεν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ (όπου και είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού).

Όσον αφορά τον Μαντούρο, παραμένει άγνωστο ακόμα πότε θα καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς το χέρι του δεν έχει «δέσει» ακόμη. Από την πλευρά του, ο Σαλπιγγίδης αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες τρέξιμο και θα παίξει στο τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν. 

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου