«Ξεδοντιάζουν» σπείρα που έκανε διαρρήξεις στην Ήπειρο | Epirus World

«Ξεδοντιάζουν» σπείρα που έκανε διαρρήξεις στην Ήπειρο

Στα ίχνη κυκλώματος που εμπλέκεται σε κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Φιλιππιάδας, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές μετά την σύλληψη ενός 28χρονου Αλβανού, στο 58ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, χθες τα ξημερώματα.

Ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ομως ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα. Λίγο αργότερα ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο συνοδηγός του, ένας 28χρονος αλλοδαπός, δεν πρόλαβε και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα, από την περιοχή της Νέας Ζωής Ιωαννίνων. Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής προανάκρισης προέκυψε ότι οι Αλβανοί εμπλέκονται ακόμη σε δύο κλοπές και τρεις διαρρήξεις οχημάτων που έγιναν στις 26 και 27 Απριλίου στο Καλπάκι, στη Νέα Ζωή Ιωαννίνων και στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρτας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον συνεργό τουο οποίος διέφυγε και αναζητείται.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου