Ιωάννινα: Άστεγος κείτεται στο δρόμο ανήμερα το Πάσχα στην οδό Ασημακοπούλου | Epirus World

Ιωάννινα: Άστεγος κείτεται στο δρόμο ανήμερα το Πάσχα στην οδό Ασημακοπούλου

Στην κυριολεξία αφημένοι στη σκληρή μοίρα τους, βρίσκονται οι άστεγοι των Ιωαννίνων ανήμερα το Πάσχα, καθώς φέτος ο δήμος δεν οργάνωσε κάποιο γεύμα αγάπης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό! Την ώρα που οι Γιαννιώτες βρίσκονται στο τραπέζι και απολαμβάνουν τα πλούσια Πασχαλινά εδέσματα, κάποιοι συμπολίτες μας, περιφέρονται πεινασμένοι και ρακένδυτοι στους δρόμους της πόλης. Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης από την περιοχή των Σεισμοπλήκτων, βλέπετε έναν άστεγο συμπολίτη μας να κείτεται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ασημακοπούλου. Τραβήχτηκε πριν λίγη ώρα και είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον της κυρίας που έσπευσε να παράσχει τις...
πρώτες βοήθειες στον άτυχο άστεγο. Πεινασμένος και εξαντλημένος βρίσκεται σωριασμένος στην άκρη του δρόμου και περιμένει το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Πραγματικά εικόνα ντροπής για τα Γιάννενα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης!

epirusgate.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου