ΠΡΕΒΕΖΑ: Έκλεψαν φυτεμένο δένδρο μπροστά από το δικαστήρια | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έκλεψαν φυτεμένο δένδρο μπροστά από το δικαστήρια

Σε  μια ακόμη πράξη βανδαλισμού η οποία  καταστρέφει την  όμορφη εικόνα της  Πρέβεζας προχώρησαν άγνωστοι.
Συγκεκριμένα,  ξερίζωσαν και στην συνέχεια αφαίρεσαν  κάποια από τα δέντρα που πρόσφατα φυτεύθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας στον πεζόδρομο των δικαστηρίων.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου καταγγέλει το περιστατικό  και καλεί τους δημότες να  σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια για την περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας που ανήκει σε όλους μας.

Οπως τονίζει η κ.Καζάκου το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για  τον καλλωπισμό της παραλίας αλλά και τμήματος του  πεζόδρομου της αγοράς με την φύτευση λουλουδιών, το βάψιμο των παρτεριών αλλά και την τοποθέτηση 15 νέων παγκακιών στον παραλιακό δρόμο  και την πλατεία  Ανδρουτσου προκειμενου  η πόλη να έχει την καλύτερη δυνατή όψη  τόσο στις γιορτές του Πάσχα όσο  και  κατά την  θερινή περίοδο  και τέτοια περιστατικά    βανδαλισμών,   ακόμη κι αν γίνονται από μια μικρή μειοψηφία στρέφονται εναντίον όλων των  δημοτών.
Στο στόχαστρο αγνώστων  έχουν μπει επίσης και λουλούδια που πρόσφατα φυτεύτηκαν σε παρτέρια στον ΟΤΕ καθώς   επίσης  και στα παρτέρια της αγοράς και της παραλίας.

Το διαβάσαμε στο mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου