Μεταγραφικοί σχεδιασμοί στον Παναθηναϊκό | Epirus World

Μεταγραφικοί σχεδιασμοί στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τον πήχη για την επόμενη σεζόν. Είναι σαφές πως στόχος των «πράσινων» είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, αλλά και μια πολύ καλύτερη από τη φετινή πορεία στην Ευρώπη. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ήδη αποφασίσει σημαντική αύξηση του μπάτζετ, ενώ έχει φροντίσει να «δέσει» με συμβόλαια τους παίκτες που θα αποτελέσουν σημαντικά κομμάτια του κορμού των επόμενων ετών. 

Τερματοφύλακες: Ο Λουκ Στιλ λογίζεται ως βασικός γκολκίπερ και για την επόμενη περίοδο, μετά την πολύ καλή παρουσία του φέτος. Ο Στέφανος Κοτσόλης, που αναμένεται να ανανεώσει, θα είναι αναπληρωματικός, ενώ σταδιακά θα πάρουν ο 20χρονος Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και ο 18χρονος Κωνσταντίνος Κότσαρης. 

Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας, δεδομένη είναι η παραμονή των Στάθη Ταυλαρίδη και Κώστα Τριανταφυλλόπουλου (που στόχος είναι να μην αναγκάζεται να παίζει συχνά σαν δεξί μπακ), ενώ αν κι έχει συμβόλαιο ερωτηματικό είναι η παρουσία του Γιώργου Κουτρουμπή. Όσον αφορά στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του. Του έγινε πρόταση ανανέωσης και η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή. Εφόσον ο 30χρονος Κροάτης δεν ανανεώσει, θα γίνει κίνηση για έναν «δυνατό» ξένο αμυντικό. 

Το αριστερό άκρο της άμυνας είναι «κλεισμένο» με τους Νάνο και Διαμαντή Χουχούμη, που έχουν συμφωνήσει για νέα συμβόλαια. Όσο για το δεξί άκρο, στόχος είναι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης για βασικός. Ο Μίχαελ Λανγκ της Γκρασχόπερς είναι βασικός στόχος και οι επόμενες μέρες θα έχουν εξελίξεις, ενώ άλλοι 2-3 παίκτες είναι στη λίστα των «πράσινων». Ο Χρήστος Μπούρμπος λογικά θα παραμείνει ως εφεδρικός, δύσκολα θα διατηρηθεί στο ρόστερ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Νίκος Μαρινάκης που δεν εξελίχθηκε στο δανεισμό του στη Νίκη Βόλου και παρασύρθηκε από την κατηφόρα της ομάδας. 

Στο χώρο του κέντρου, υπάρχει πρόθεση να γίνει μια προσθήκη ενός ποιοτικού χαφ που θα πάρει τη θέση του Μέντες. Τάσος Λαγός, Χρήστος Δώνης και Ζέκα θα είναι στην ομάδα με σημαντικό ρόλο, σε αντίθεση με τον Ουασίμ Μπούι που θα επιστραφεί στη Γιουβέντους μετά το δανεισμό του. Ο Ντάνιελ Πράνιτς αν και δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο, εφόσον φέρει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, θα αποχωρήσει. Μεσοεπιθετικά, σίγουρα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Σωτήρης Νίνης, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Βίκτωρας Κλωναρίδης, δύσκολα θα βρει θέση στο νέο Παναθηναϊκό ο Θανάσης Ντίνας, ενώ εφόσον δεν αγοραστεί από τη Σάντερλαντ ο Χάρης Μαυρίας θα γίνει κίνηση και για εξτρέμ. 

Για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Μλάντεν Πέτριτς, όχι όμως και του Νίκου Καρέλη καθώς αν προκύψει αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό δεν είναι καθόλου απίθανο να πωληθεί και να αντικατασταθεί. Ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι για μια ακόμη σεζόν η αιχμή του δόρατος, αλλά στα πλάνα του «τριφυλλιού» είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί είτε να τον πλαισιώνει, είτε να τον αντικαθιστά. Φυσικά ο Βαλμίρ Μπερίσα δεν θα παραμείνει και θα γυρίσει στη Ρόμα. 

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου