«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν» | Epirus World

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν»

Ένας νεαρός στη Ρόδο έβαλε τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να αντέξει την αυτοκτονία της φίλης του την προηγούμενη Κυριακή.

Ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός σπίτι του το Μεγ. Σάββατο, με τα χέρια του δεμένα πίσω και με μια νάιλον σακούλα γύρω από στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε η αδερφή του στην αστυνομία, ο 22χρονος, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο της Παστίδας, από την ημέρα που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, αντιμετώπιζε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν μαζί με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους, όταν κάποια στιγμή, έφυγε, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Άφησε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την απώλεια της συντρόφου του και ζητούσε συγγνώμη από τους δικούς του, όπως αναφέρει η «δημοκρατική». «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου», έγραψε ο 22χρονος.

Η σορός του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου