Η κοιλιά της δεν έκρυβε μωρό αλλά όγκο 5 κιλών! | Epirus World

Η κοιλιά της δεν έκρυβε μωρό αλλά όγκο 5 κιλών!

Η 42χρονη Madalina Neagu από τη Ρουμανία έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα έφερνε στον κόσμο το παιδί της. Έτσι, όταν μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο νοσοκομείο νόμισε πως πρόκειται για τις ωδίνες του τοκετού και πως είχε έρθει η ώρα το μωρό της να γεννηθεί. 

Με την εισαγωγή της υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων άφησαν άφωνους τους γιατρούς: αυτό που νόμιζαν πως ήταν μωρό ήταν στην πραγματικότητα ένας όγκος βάρους σχεδόν πέντε κιλών μέσα στη μήτρα της γυναίκας. 

«Μας είπε πως ήταν έγκυος και προετοιμαστήκαμε για το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάποιες επιπλοκές», είπε ο γιατρός Dorin Scladan. «Το μέγεθος της κοιλιάς της ήταν όντως παρόμοιο με αυτό μιας γυναίκας ετοιμόγεννης, έτσι δεν αμφισβητήσαμε τον ισχυρισμό της», πρόσθεσε σύμφωνα με τη Mirror. 

Τελικά η 42χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

«Δεν είναι συχνό φαινόμενο όγκοι τέτοιου μεγέθους και σε αυτό το σημείο του σώματος. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην περιοχή μας εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια», σημείωσε ο γιατρός. 


Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου