Η Γιουνάιτεντ συνέτριψε τη Σίτι με 4-2 | Epirus World

Η Γιουνάιτεντ συνέτριψε τη Σίτι με 4-2

Αυτή ήταν Γιουνάιτεντ από άλλη… εποχή! Η Σίτι μετρούσε τέσσερις σερί νίκες στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ωστόσο οι… διαολεμένοι τον τελευταίο καιρό παίκτες του Φαν Χάαλ συνέτριψαν τους «πολίτες» στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-2 και μείωσαν στο -1 την απόστασή τους από τη δεύτερη Άρσεναλ!

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «λάθος» να προηγηθούν στο 8’ με τον Αγουέρο, καθώς οι Γιανγκ (14’) και Φελαϊνί (27’) ανέτρεψαν την κατάσταση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, την παράσταση στο «Θέατρο των Ονείρων» συνέχισαν οι Μάτα (67’) και Σμόλινγκ (74’), με τον αργεντινό στράικερ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89’.

Τρομερός ήταν ο ρυθμός του ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Η Σίτι ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, πιέζοντας για το προβάδισμα, το οποίο και κατάφερε να πάρει μόλις στο 8’ με τον Αγουέρο. 

Όμως, η συνέχεια ανήκε στη Γιουνάιτεντ, καθώς οι παίκτες του Φαν Χάαλ αφού συνήλθαν πέρασαν στην αντεπίθεση και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γιανγκ στο 14’. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σταμάτησαν την πίεση στην περιοχή των «πολιτών», με τον σκόρερ τους να σερβίρει στο Φελαϊνί στο 27ο λεπτό για το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Γιουνάιτεντ διατηρούσε τον έλεγχο της αναμέτρησης και από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Χαρτ να «σώζει» τη Σίτι στο 53ο λεπτό. Όμως, οι παίκτες του Φαν Χάαλ συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο με τον Μάτα -που ξεκινά από θέση οφσάιντ- να ανεβάζει κι άλλο το δείκτη του σκορ στο 67’ και τον Σμόλινγκ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο ντέρμπι, με γκολ στο 74’! 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι έριξαν… ταχύτητες, με τον Αγουέρο απλά να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 89ο λεπτό.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου