Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο παιδικό μπαζάρ την Κυριακή στις 22/3 το πρωί στο χώρο της λαϊκής αγοράς (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) | Epirus World

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο παιδικό μπαζάρ την Κυριακή στις 22/3 το πρωί στο χώρο της λαϊκής αγοράς (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πραγματικά γέμισαν ελπίδα κ χαρά τις διοργανώτριες αφού θεωρούν ότι τα 500 ευρώ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την ενίσχυση των οργανισμών. 
Κατόπιν συνεννόησης το χρηματικό ποσό έχει ήδη καταβληθεί ισόποσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου». Πολύ ενθαρρυντικά ήταν και τα σχόλια του κόσμου που προσήλθαν στην εκδήλωση επιβεβαιώνοντας την ποικιλία των πραγμάτων καθώς και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν. 
Πολύ καλό ήταν επίσης και το κλίμα στο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης με μουσική και χειροποίητα γλυκίσματα ενώ όσα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν με τους γονείς τους πέρασαν τέσσερις πολύ δημιουργικές ώρες με τις πολύ όμορφες κατασκευές του μάγου-κλόουν Μότζο-Τζότζο καθώς και τις υπέροχες ζωγραφιές στα προσωπάκια των παιδιών. 
«Η συνολική εικόνα και το κλίμα της εκδήλωσης μας δίνουν το θάρρος και την ενέργεια να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε έτσι ώστε πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί το δεύτερο μπαζάρ. 
Να ευχαριστήσουμε ξανά τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση του χώρου, τους γονείς που πρόσφεραν τόσο απλόχερα ρούχα, βιβλία, παιχνίδια των παιδιών τους, τον Μάγο-κλόουν Μότζο- Τζότζο κ την υπέροχη βοηθό του Χρύσα για την εθελοντική και πολύ σημαντική παρουσία τους καθώς και τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του.
Νέα μας μπορείτε να παρακολουθείτε στην ομάδα μας στο Facebook «Παιδικό Μπαζάρ» με σήμα το αρκουδάκι ( Κάντε κλικ εδώ και μεταφερθείτε στην σελίδα μας ).
Εκεί θα αναρτηθούν σύντομα και οι ευχαριστήριες επιστολές των ιδρυμάτων. 
Εις το επαναδείν...






Share on Google Plus

About Μότζο Τζότζο

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου