Super League: Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει η 29η στροφή | Epirus World

Super League: Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει η 29η στροφή

Με δύο παιχνίδια ανοίγει τελικά το Σάββατο η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Super League, μετά την αποχώρηση και δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα, μετά τη Νίκη Βόλου.

Στις 15.00 ο ΟΦΗ επρόκειτο να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα ο Νίκος Μαχλάς γνωστοποίησε την απόφαση του συλλόγου για αποχώρηση από τη λίγκα.

Στις 17.15 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Αγρίνιο, όπου εκεί ο Παναιτωλικός, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, που δίνει μάχη για τη σωτηρία.

Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή ο πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κέρκυρα, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας.

Εξαιρετικά αμφίρροπο αναμενεται να είναι το ντέρμπι στην Ξάνθη ανάμεσα στην τοπική Skoda και τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μαζί με τον Παναιτωλικό στην έκτη θέση και αμφότερες έχουν βλέψεις για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ τη Δευτέρα ο Πλατανιάς, ο οποίος έχει βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση, θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Καλλονή στα Περιβόλια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 21/3
15.00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)

17.15 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (Novasports 3)

19.30 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/3
15.00 Ξάνθη-Ατρόμητος (Novasports 2)

17.15 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (Novasports 3)

17.15 Ολυμπιακός-Κέρκυρα (Novasports 2)

19.30 Βέροια-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3
19.30 Πλατανιάς-Καλλονή (Novasports 1)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου