Η νέα special έκδοση της Porsche Panamera | Epirus World

Η νέα special έκδοση της Porsche Panamera

Με στιλιστικές επεμβάσεις και εξοπλιστικά «καλούδια» παρουσιάζεται η Porsche Panamera Edition, της οποίας η εμπορική «καριέρα» θα ξεκινήσει από τον προσεχή Ιούνιο.Η νέα special έκδοση του 4θυρου sportscar της εταιρείας, ξεχωρίζει οπτικά μέσω των μαύρων γυαλιστερών «πινελιών» που περιλαμβάνονται στο προαιρετικό πακέτο Porsche Entry & Drive, αλλά και χάρη στις 19άρες ζάντες της Panamera Turbo II. 

Επιπλέον, το παρόν δίνουν τα φώτα bi-xenon με σύστημα Porsche Dynamic Light System (PDLS), αλλά και τεχνολογίες όπως τα Park Assist, Porsche Active Suspension Management (PASM) και Power Steering Plus.

Στο εσωτερικό, συναντάμε δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις με φινίρισμα Black-Luxor Beige, ενώ το λογότυπο της Porsche είναι κεντημένο στα προσκέφαλα. 

Τα βλέμματα τραβούν το τιμόνι Sport Design, αλλά και τα μαρσπιέ που αναγράφουν το «Edition». Η 7 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment συνεργάζεται με το ηχοσύστημα της Bose, που έχει ισχύ 585 watt και διαθέτει 14 ηχεία.



Πηγή: autotriti.gr

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου