Βούλα: Αναζητούν τον βασικό ύποπτο για το άγριο φoνικό | Epirus World

Βούλα: Αναζητούν τον βασικό ύποπτο για το άγριο φoνικό

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι γνωστής οικογένειας των νότιων προαστίων.

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν από τις 19.00, όταν η 60χρονη Ε.Λ., μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της επί της οδού Ρόδων στην Άνω Βούλα.

Το πτώμα της γυναίκας, που δέχτηκε πάνω από 25 μαχαιριές, το εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της Γ.Ζ., ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων, στο ισόγειο της τριώροφης μεζονέτας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ έφερε τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι, έπειτα από έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού, απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που προσανατόλισε τις έρευνες στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Άμεσα ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Θ.Ζ., γιου του θύματος, ο οποίος διέφυγε με πολυτελές αυτοκίνητο. Οι έρευνες στράφηκαν στην περιοχή της Νεμέας Κορινθίας, όπου λίγο μετά τις 21.00 εντοπίστηκε το πολυτελές αυτοκίνητο, ωστόσο ο νεαρός παραμένει άφαντος.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης την έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ απαντήσεις στα βασανιστικά για την οικογένεια ερωτήματα αναμένεται να δώσει η αυτοψία που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου