Η Πρεβεζάνα Μαρία Αλεξάνδρου στο ρεσιτάλ του Εργαστηρίου Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας | Epirus World

Η Πρεβεζάνα Μαρία Αλεξάνδρου στο ρεσιτάλ του Εργαστηρίου Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο ρεσιτάλ του Εργαστηρίου Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας με έργα W.A. Mozart στο Beer Bar.Q χθες Τετάρτη 18/03/2015. Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Θοδωρής Αμπαζής.

Ήταν μία ιδιαίτερη παρουσίαση των παιδιών του Εργαστηρίου και στην συνέχεια ακολούθησε party με dj τον Δημήτρη Κυραναστάση , στο πνεύμα της μουσικής βραδιάς.Η Σκηνοθετική επιμέλεια ήταν του Θοδωρή Αμπαζή , η μουσική προετοιμασία και στο πιάνο ήταν η Μαριλένα Σουρή και η Ελένη Παπαπροκοπίου.
Διδασκαλία χορωδίας: Λίνα Γερονίκου


Τραγούδησαν: Λίνα Γερονίκου, Εύα Γιαννοπούλου, Αλίκη Ζαφείρη, Μαρία Κατριβέση, Σπύρος Παπαδάτος, Μαρία Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βασίλης Δημακόπουλος, Βασίλης Καλαντζής, Αγγελική - Ζωή Καραγκούνη, Έφη Κεραμίδα, Σοφία Μπεράτη.

Αφηγητής:Μάρια Φλωράτου


Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 ύστερα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Αμπαζή και στελεχώθηκε από ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, με βασικό στόχο την εκπαίδευση και αξιοποίηση του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της πατρινής κοινότητας με την όπερα.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας ευχαριστεί τον κ.Στέφανο Οικονόμου, την κ Ρούλα Κωστακοπούλου καθώς και το προσωπικό του Beer Bar Q , για την άψογη συνεργασία.


Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου