Τζιχαντιστές ντύνονται γυναίκες για να ξεφύγουν | Epirus World

Τζιχαντιστές ντύνονται γυναίκες για να ξεφύγουν

Αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους, ξυρίζουν τις γενειάδες τους, και φορούν φουστάνια σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τη μάχη, ισχυρίζονται ιρακινές δυνάμεις.
Μάλιστα, προς πιστοποίηση των λόγων τους, δόθηκε στη δημοσιότητα και μια σειρά από φωτογραφικό υλικό, με άντρες να φορούν γυναικεία εσώρουχα-στηθόδεσμους-, μέικ απ και φορέματα! 

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram, και δείχνουν τους εν λόγω άντρες να έχουν συλληφθεί από το στρατό του Ιράκ και να ποζάρουν με τη βία, στο φακό με τα γυναικεία ρούχα. Οι συγκεκριμένοι άντρες, θέλησαν να βρουν με αυτό τον τρόπο ασφαλές καταφύγιο και να ξεφύγουν από τις Ιρακινές δυνάμεις μιας και ο νόμος της Σαρία απαγορεύει σε γυναίκες να πολεμούν. Ωστόσο, δε κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι τζιχαντιστές τρέμουν στην ιδέα ότι θα σκοτωθούν από τα πυρά μιας γυναίκας, καθώς πιστεύουν ότι έτσι δεν θα τους περιμένουν, μετά θάνατον, 72 παρθένες στον παράδεισο. 






Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου