ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εγκατάσταση "κρυφής" κεραίας κινητής τηλεφωνίας(;) στο Πανηπειρωτικό Στάδιο | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εγκατάσταση "κρυφής" κεραίας κινητής τηλεφωνίας(;) στο Πανηπειρωτικό Στάδιο

Μια... μυστηριώδη κεραία "κοσμεί" εδώ και λίγο καιρό έναν από τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Γιάννενα και εύλογα προκαλεί ανησυχία στους εκατοντάδες αθλούμενους και τους γονείς των μικρών αθλητών που καθημερινά προπονούνται στο χώρο.
Δεν γνωρίζουμε τη χρηστικότητα της συγκεκριμένες κεραίας, όμως το γεγονός ότι ηλεκτροδοτείται με το μαύρο καλώδιο που βλέπετε στη φωτογραφία πο μας έστειλε αναγνώστης, παραπέμπει σε πιθανή εγκατάσταση κεραία κινητής τηλεφωνίας! Ανεξάρτητα αν η συγκεκριμένη κεραία έχει άδεια ή όχι, θα πρέπει άμεσα να ελεχθεί το τι ακριβώς εξυπηρετεί, το πως και βάσει ποιας άδειας τοποθετήθηκε και στην περίπτωση που ενδεχόμενα διαπιστωθεί κάτι μη σύννομο, είσαι σαφές ότι θα πρέπει άμεσα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη κεραία από το Πανηπειρωτικό Στάδιο. Χρέος της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ είναι και η προστασία της δημόσιας υγείας στο χώρο του συγκεκριμένου αθλητικού πυρήνα. Τους υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, απαγορεύεται να στήνονται κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, γηροκομία, νοσοκομεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Αναμένονται απαντήσεις...
Πηγή : epirusgate.blogspot.gr

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου