«Μεγάλη ευκαιρία ο τελικός με τον Παναθηναϊκό» | Epirus World

«Μεγάλη ευκαιρία ο τελικός με τον Παναθηναϊκό»

Στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε περισσότερο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Βετούλας, όπου η ομάδα του έχασε με 68-46, δηλώνοντας πως είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα και πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους στην ομάδα. Ακόμα ο τεχνικός των Πατρινών είπε πως λόγω των τραυματισμών των Γκάλογουεϊ και Πεν δεν είχαν πολλές λύσεις στην επίθεση και δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. 
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκε δυνατά. Είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε τραυματισμούς. Δεν είχαμε τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Σιγκούνα στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Πρέπει να έχουμε μια ολόκληρη προπονητική εβδομάδα. Έχουμε τον τελικό, είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Από την στιγμή που λείπει ο Γκάλογουεϊ που είναι δημιουργός της ομάδας και ο Πεν, είναι λογικό να πηγαίνουμε σε ανορθόδοξες επιθέσεις. Κρατάω από το ματς την παρουσία του Νιφόρα, του Σιγκούνα και του Γοργόνη στο τέλος. Αν σου λείπουν βασικοί παίκτες είναι πρόβλημα. Ελπίζουμε ο Πεν να μπει από την Δευτέρα, για τον Γκάλογουεϊ δεν ξέρουμε ακόμη. Ο Αντωνάκης ίσως από Δευτέρα». 

Ο Γιάννης Γεωργαλλής εκπροσώπησε τους παίκτες του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου και αναγνώρισε πως η ομάδα του είχε κακή απόδοση, ενώ συμπλήρωσε πως θα πάνε για το καλύτερο στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο ματς. Είχαμε άσχημη εικόνα και συνεχίζουμε για ένα ιστορικής σημασίας ματς για εμάς. Θέλουμε να πάμε για ό,τι το καλύτερο στο ΟΑΚΑ. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι δικαιολογία είναι οι τραυματισμοί».

Πηγή: sport-fm.gr

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου