Η αλήθεια για το μεσαίο υψωμένο δάχτυλο του Βαρουφάκη - Ολόκληρο το βίντεο | Epirus World

Η αλήθεια για το μεσαίο υψωμένο δάχτυλο του Βαρουφάκη - Ολόκληρο το βίντεο

Την μαρτυρία του διοργανωτή του συνεδρίου στο οποίο μιλούσεο Γιάννης Βαρουφάκης και για το οποίο έχει ξεσπάσει σάλος για την χειρονομία του, επικαλείται ο υπουργός Οικονομικών εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο τι πραγματικά συνέβη. 
Στη σελίδα του στο twitter ο Γ. Βαρουφάκης φιλοξενεί δημοσίευμα της FAZ στην οποία υπάρχουν δηλώσεις του του Σρέκο Χόρβατ για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.
«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» γράφει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στο πρώτο του tweet, ενώ στο δεύτερο ανεβάζει ένα βίντεο με όλη την ομιλία του.


Anyone interested in the truth? Here is the account of the May 2013 conference's organiser http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/eurokrise/griechenland/festival-organisator-horvat-der-finger-wurde-aus-dem-zusammenhang-gerissen-13487196.html 

«Αυτό πρέπει να ειπωθεί μια για πάντα: Ο Βαρουφάκης δεν σήκωσε το μεσαίο δάχτυλό του κατά των Γερμανών. Κατά την παρουσίασή του στο Ζάγκρεμπ μιλούσε για το Μάιο του 2010, όταν η Ελλάδα δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ στους Γερμανούς φορολογούμενους. Επιχείρημά του ήταν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε χρεοκοπία κατά των ιδιωτών πιστωτών παρά να λάβει ένα τεράστιο δάνειο από τους εταίρους. Το δάχτυλο ήταν σε αυτό το πλαίσιο και μεταφέρθηκε σκόπιμα ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στράφηκε εναντίον της επιστροφής των χρεών στη Γερμανία και να της έδειξε το δάχτυλο», αναφέρει ο Χόρβατ. 
And here is the 'undoctored' by the unscrupulous media's video: https://www.youtube.com/watch?v=MEUWxNifJJ8 

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου