Για πολιτική λύση επέμεινε ο Τσίπρας με τον Γιούνκερ | Epirus World

Για πολιτική λύση επέμεινε ο Τσίπρας με τον Γιούνκερ

«Ήρθε η ώρα οι Ευρωπαίοι να δουλέψουν μαζί» τόνισε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διευκρινίζοντας ότι «δεν θέλω να υπάρξει αποτυχία». 
Ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι «δεν έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες», σημειώνοντας ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να υπερκεραστούν οι δυσκολίες, ενώ υπογράμμισε ότι «θα συζητηθούν όλα τα θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι».

Από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά αισιόδοξος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να «υπάρξει πολιτική βούληση από την πλευρά των ευρωπαίων εταίρων για να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα».

«Είμαι αισιόδοξος γιατί συζητάμε με καλούς φίλους και φιλοευρωπαϊστές» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας. 

Οι δύο άνδρες προέβησαν σε σύντομες δηλώσεις πριν την έναρξη των συζητήσεων, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και κατά πολλούς παραπέμπει σε... σκληρή ατζέντα που επιδιώκεται να μην κοινοποιηθεί με κοινές δηλώσεις μετά το τετ α τετ.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου