Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια | Epirus World

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ
102112193_1
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η πολύ δύσκολη εβδομάδα θα κλείσει με μία εκρηκτική σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον ζωδιακό σου άξονα και πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα. Τώρα δεν αποκλείονται οι σοβαροί τριγμοί λόγω παρεξηγήσεων, έντασης, ανασφαλειών, απωθημένων. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση αλλά να θυμάσαι ότι κάτι που ίσως σε στεναχωρήσει πολύ μπορεί τελικά να σε απελευθερώσει από άτομα και καταστάσεις και να οδηγήσει σε ένα λυτρωτικό τέλος. Από την έκλειψη επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη στον άξονά σου να απειλεί τις συνεργασίες και το κύρος σου, καλό θα ήταν να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις ανατρεπτικές καταστάσεις, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να ελέγχεις τα νεύρα σου, να προσπαθήσεις να αντέχεις την πίεση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τρίτη ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι απειλητικός για τα οικονομικά μου. Ας κάνω πιο συνετή διαχείριση έτσι ώστε να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η και για τα έκτακτα έξοδα.
 ΤΑΥΡΟΣ
102112181
ΕΡΩΤΑΣ: Με τις όψεις και την έκλειψη αυτής της εβδομάδας να «βλέπουν» επιθετικά τους τομείς της υγείας και της δουλειάς, δεν σου μένει πολύς χρόνος για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, το γεγονός ότι βγαίνουν στην επιφάνεια οι φοβίες σου, θα απωθημένα, τα μυστικά, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Προσπάθησε να μη δημιουργηθεί ένα κλίμα αδιαλλαξίας και κακής συνεννόησης με το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα της καθημερινής σου εργασίας, της υγείας, του παρασκηνίου, των μυστικών, πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και ελκύει μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα που θα σε αγχώσουν ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επιθέσεις από συναδέλφους ή πελάτες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι καλύτερα, να εκτονώνω το άγχος μου στη γυμναστική. Επίσης, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος μου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
102112182
ΕΡΩΤΑΣ: Οι ενέργειες που έχει ελκύσει η προηγούμενη ηλιακή έκλειψη στο ζωδιακό σου σταυρό και η επικείμενη Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, δημιουργούν ένα κλίμα εντάσεων, παρεξηγήσεων, ανατροπών, πίεσης. Πόσο μάλλον που αυτή η άκρως επικίνδυνη και επιθετική έκλειψη γίνεται στον άξονα των ερώτων σου. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχεις γιατί τίποτε δεν αποκλείει ένα τέλος ή έναν σοβαρό προβληματισμό που ναι μεν εν τέλει θα σε λυτρώσει από κάποια βάρη αλλά μέχρι να βιώσεις τη λύτρωση θα πιεστείς υπερβολικά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καθυστερήσεις, οι ανατροπές και η δυσθυμία είναι στο πρόγραμμα τώρα με τις επιδράσεις των εκλείψεων γι αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε κινήσεις καθοριστικής σημασίας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Από την άλλη, ίσως είναι αναγκαίο να αναθεωρήσεις τους στόχους σου κι αν τα γεγονότα σε εξωθούν σε κάτι τέτοιο, φρόντισε να το κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να δυσαρεστηθώ από κάποια φιλία μου ή από μία συλλογική μου δραστηριότητα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
102112183_1ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα σε αναγκάσει να εστιαστείς σε θέματα καριέρας και οικογένειας, βάζοντας τα αισθηματικά στο περιθώριο. Ωστόσο, το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που πυροδοτείται από την έκλειψη και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου, θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους, καταπιεσμένα συναισθήματα και, μέσα στην τεταμένη ατμόσφαιρα, δεν αποκλείεται να επιφέρει δυσάρεστες καταστάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: 
Οι τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σου πλήττονται από την άκρως επιθετική Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Φρόντισε να κάνεις ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο να έχει περιθώρια για απρόοπτες καταστάσεις και αλλαγές. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού ή παρεξηγήσεις. Αν θέλεις να κάνεις μια καθοριστική κίνηση ή μια καινούργια αρχή, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 
Ας είμαι όσο πιο ψύχραιμος/η μπορώ κι ας κάνω ότι είναι δυνατόν για να μην επέλθει κάποια παρεξήγηση ή ένταση στο σπίτι με την οικογένειά μου. Επίσης, ας είμαι προετοιμασμένος/η για πιθανές βλάβες στο σπίτι, ακόμη και για μια αναγκαστική μετακόμιση. 
ΛΕΩΝ
102112184
ΕΡΩΤΑΣ: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται, οι γενικές σου προβλέψεις είναι αρκετά καλές καθώς ο Δίας καλά κρατεί στο ζώδιό σου και σε σώζει από τις δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σένα από την επόμενη εβδομάδα που ο Δίας θα επανέλθει στην ευθεία πορεία του, οπότε θα αρχίσει μία περίοδος στην οποία δεν αποκλείεται να πάρεις πολλές χαρές από τον ερωτικό σου τομέα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης την Τρίτη μπαίνει στον Ταύρο, το περιβάλλον της καριέρας σου, θέση από την οποία θα σε αναγκάσει να αναλάβεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα εξαντλήσουν τα αποθέματα της ενέργειάς σου. Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή παρεξηγήσεις γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τα πολύ σημαντικά ραντεβού και τις καθοριστικές συζητήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ και όταν ταξιδεύω γιατί οι μετακινήσεις μου εγκυμονούν ταλαιπωρίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
102112185
ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την ηλιακή έκλειψη που έβαλε σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, έρχεται και η άκρως επικίνδυνη Σεληνιακή έκλειψη που θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, πάθη, ψυχικά φορτία, απωθημένα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι είτε εσωστρεφής και μυστηριώδης είτε νευρικός/η μέσα στην ένταση, ανίκανος/η να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να ελέγχεις τον εαυτό σου για να μην οδηγήσεις τα πράγματα σε αδιέξοδο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που δεν αποκλείει τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σου, τα προβλήματα, τα έκτακτα έξοδα. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά. Αν πρέπει να υπογράψεις έναν διακανονισμό και μπορείς να τον αναβάλλεις, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να εκτονώνομαι όσο μπορώ και να μην πέφτω ψυχολογικά γιατί θα χάνω ενέργεια με κίνδυνο να πάθω ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
ΖΥΓΟΣ
102112186
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή εβδομάδα είναι μία από τις δυσκολότερες της χρονιάς και κλείνει με τη Σεληνιακή έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στον άξονά σου, πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη σχέση σου, σε κάνει υποκειμενικό, επιθετικό, ανταγωνιστικό, φέρνει τα απωθημένα και τα προβλήματα στην επιφάνεια, ρίχνει το πέπλο του εγωισμού σου και δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις γιατί μπορεί να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα, να δημιουργηθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου ή να επέλθει ακόμη και ένας χωρισμός, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη της Σελήνης θα επιφέρει κάποιες ανατρεπτικές και δύσκολες καταστάσεις με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να αναβάλλεις τις σημαντικές σου κινήσεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η έκλειψη προσφέρεται για να βρω το θάρρος να αποτινάξω από πάνω μου καταστάσεις που με καταπιέζουν και δεν με προάγουν, για σχέσεις που δεν με καλύπτουν συναισθηματικά και στηρίζονται στην ανασφάλειά μου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
102112187
ΕΡΩΤΑΣ: Με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα απορροφηθείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και φοβίες που –ενδεχόμενα- θα σε ταράξουν τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη και εγκυμονεί κινδύνους καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνισμούς, αντιπαραθέσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη σε συνδυασμό με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, απρόοπτες καταστάσεις στη δουλειά, παρεξηγήσεις, εντάσεις, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Επειδή οι ανατροπές θα σε βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου, φρόντισε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς και κράτησε μια συντηρητική στάση, αποφεύγοντας τις πολύ σημαντικές κινήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο την υγεία μου, να τρέφομαι πιο ποιοτικά και να εκτονώνω τα αρνητικά μου συναισθήματα με σωματική άσκηση. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
102112189ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Κριού –Ζυγού που σχετίζεται με τους έρωτές σου και ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα ή τις ανασφάλειες που θα προκαλέσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα και να φθάσεις στο σημείο να νιώθεις ότι η σχέση σου δεν σε χαροποιεί πλέον.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα σημαντικά ραντεβού, τα επαγγελματικά ξεκινήματα, τις πολύ σημαντικές κινήσεις. Φρόντισε να συντηρήσεις αυτά που έχεις κατακτήσει και κάνε έναν προγραμματισμό για το πώς θα προωθήσεις τα σχέδιά σου στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη. Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη και αρχίζει μία περίοδος πολλών ευθυνών, αγγαρειών, νευρικότητας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό την Τρίτη, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για να «κατεβάσω» δημιουργικές ιδέες και να κάνω έναν σχεδιασμό για την υλοποίησή τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
102112190
ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Κριού - Ζυγού, πυροδοτώντας το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Φυσική συνέπεια είναι να είσαι νευρικός/η, να φοβάσαι περισσότερο και να νιώθεις πιο ανασφαλής. Από την άλλη, έχεις πολλά θέματα που τίθενται επί τάπητος προς επίλυση και θα είναι δύσκολο να εστιαστείς στους έρωτες και να βρεις τους τρόπους να αποτρέψεις τις εντάσεις. Πρόσεχε, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στον τομέα της καριέρας και στην οικογένεια καθώς θα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα των συνεργασιών ή των οικογενειακών σχέσεων. Στη δουλειά δεν αποκλείονται οι αθέμιτες ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, οι εντάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά, απόφυγε τις τριβές με τους ανωτέρους ή τους πελάτες σου και μην κάνεις καμία σημαντική αρχή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν αποκλείεται να έχω βλάβες στο σπίτι ή να αναγκαστώ να αναλάβω περισσότερες ευθύνες λόγω οικογενειακών βαρών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
102112191
ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος είναι αρκετά πιεστική καθώς οι επιδράσεις των εκλείψεων δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και πυροδοτούν το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ουρανού με τον Πλούτωνα. Με τέτοιες επιδράσεις όλα είναι πιθανά, ιδιαίτερα τα απρόοπτα και τα περίεργα ή αυτά που ίσως αποβούν απογοητευτικά για σένα. Οπότε «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» και άσε τα πράγματα να κυλήσουν...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και να αναβάλλεις τα ξεκινήματά σου και τις υπογραφές συμβολαίων για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για τις πιθανές αλλαγές που ενδεχόμενα να είναι και λυτρωτικές. Αλλαγές συνεργατών ή τρόπου εργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Την Τρίτη ο Άρης περνάει στον Ταύρο, θέση από την οποία μπορεί να μου δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα, βλάβες στο σπίτι, αντιπαραθέσεις με τους αγαπημένους μου. Ας διατηρώ την ψυχραιμία μου για να αποφύγω τις τριβές.

ΙΧΘΥΕΣ
102112192
ΕΡΩΤΑΣ: Ο απόηχος της προηγούμενης ηλιακής έκλειψης είναι ακόμη πολύ έντονος, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα είσαι μέσα στα νεύρα και ανίκανος/η να διαχειριστείς τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Την ένταση θα επιτείνει και η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες, οι φοβίες, τα ψυχολογικά σου προβλήματα ή τραύματα, τα απωθημένα. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις συνθήκες αν τα αναγνωρίσεις και μπεις στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις χωρίς να ενοχοποιείς το ταίρι σου για την ύπαρξή τους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα, στον οποίο θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις. Μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης ή απάτης ή απλά να χάσεις την ευθυκρισία σου και να έχεις απώλειες ή ακόμη και να σε εκμεταλλευτούν. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις κανέναν διακανονισμό αυτή την περίοδο και να προσπαθήσεις να κάνεις μια πιο συνετή διαχείριση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Την Τρίτη ο Άρης μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό μου περιβάλλον του Ταύρου, θέση από την οποία με εξωθεί στο να δραστηριοποιηθώ περισσότερο.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου