Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου για κάνναβη | Epirus World

Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου για κάνναβη

Περιπετειώδης αποδείχτηκε η σύλληψη ενός 27χρονου στα Χανιά που έπεσε στο δόκανο των Αρχών, έπειτα από παρακολούθηση καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών.Αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρόνο, χθες το βράδυ, να κινείται με το όχημά του στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου και στο ύψος της περιοχής Σταλού του ζήτησαν να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του προκειμένου να τον ελέγξουν.

Ο 27χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του έριξε από το όχημα μια συσκευασία -η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε- και περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού.

Παράλληλα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο - εκτός του οδηγού - επέβαιναν και δύο μικρά παιδιά. Και οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων

Ο 27χρονος, λίγο μετά εντοπίστηκε και συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου