Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια | Epirus World

Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Απρίλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ
ΧΙΙI ΘΑΝΑΤΟΣ
Αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες!
Γενικά: Αυτό το μήνα αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε πίσω σου ό,τι έχει φθαρεί και δεν σου χρησιμεύει πλέον. Ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να δεις τη ζωή κάτω από άλλη οπτική.
Αισθηματικά: Αν ο σύντροφος σου δεν μπορεί να συμπορευτεί στο δικό σου μονοπάτι αδίκως προσπαθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη βιαστείς να ενδώσεις, δώσε χρόνο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Επαγγελματικά: Αλλαγές στον τομέα εργασίας, θα σε επιβαρύνουν για ένα διάστημα με πρόσθετες υποχρεώσεις. Μη διστάσεις ν' αναλάβεις νέες ευθύνες γιατί είναι η βάση των μελλοντικών προοπτικών.
Οικονομικά: Ενδέχεται να βρεις μια ευκαιριακή απασχόληση και ν' αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Άνοιξε τα φτερά σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα άνοιξε τα φτερά σου και πες «ναι» μόνο σε ό,τι σε εκφράζει. Μια έξυπνη ιδέα, μια πληροφορία ή μια τυχαία συνάντηση θα σε κάνουν ν' αλλάξεις νοοτροπία ή να στραφείς σε νέα ενδιαφέροντα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και θέλεις να παραμείνεις βάλε νερό στο κρασί σου. Αν είσαι μόνος/η, μια φιλική γνωριμία ενδέχεται να πάρει με την πάροδο του χρόνου ερωτικό χαρακτήρα. Επένδυσε στην επικοινωνία.
Επαγγελματικά: Τίποτα δεν είναι αξεπέραστο αν δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Τρέξε όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός και κόψε ταχύτητα όταν παρουσιάζονται εμπόδια.
Οικονομικά: Απλώσου μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Αναδιοργάνωση προγράμματος!
Γενικά: Αυτό το μήνα αναδιοργάνωσε το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να σου μένει ελεύθερος χρόνος για ασχολίες που σε ευχαριστούν και σε βοηθάνε να ξεφύγεις από τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που σε ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.
Αισθηματικά: Μαγνητίζεις τους μπελάδες όπως το φως τη πυγολαμπίδα. Αν είσαι μόνος/η, το μυαλό σου είναι σε εφήμερες συγκινήσεις. Σε έλκει το αλλόκοτο και κυνηγάς το ανέφικτο. Μόλις χάνεται η μαγεία χάνεσαι και εσύ.
Επαγγελματικά: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των συναδέλφων και των ανθρώπων του εργασιακού σου περιβάλλοντος παρ' όλο που δείχνει φιλική κρύβει ανταγωνιστική διάθεση. Με την ευελιξία σου μπορείς ν' αλλάξεις το σκηνικό.
Οικονομικά: Κινήσου έξυπνα, βάλε προτεραιότητες και διευθέτησε τις εκκρεμότητες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
Αποσαφήνισε τους στόχους σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα αποσαφήνισε τους στόχους σου και εστιάσου σε ό,τι σε εκφράζει πραγματικά Βεβαιώσου ότι μπορείς να τεκμηριώσεις ο,τι λες σε σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις.
Αισθηματικά: Οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος επανέρχονται, αφυπνίζοντας την ανυπομονησία σου να δώσεις οριστική λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, κλέβεις τις εντυπώσεις και γίνεσαι το επίκεντρο της παρέας.
Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες στο χώρο της εργασίας σου δείχνουν να υποχωρούν και τ' αποτελέσματα των προσπαθειών σου είναι πλέον ορατά. Αξιολόγησε τα δεδομένα και μεθόδευσε καλύτερα τα επόμενα βήματα σου.
Οικονομικά: Ξεφορτώσου τις ασφυκτικές υποχρεώσεις, κινήσου με μέτρο και πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Πες «αντίο» στις εντάσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα πες «αντίο» στις εντάσεις! Άφησε στην άκρη οτιδήποτε σε καταπιέζει ή σε αποπροσανατολίζει. Μην κάνεις παραχωρήσεις στον προσωπικό σου χώρο και χρόνο για κανένα λόγο.
Αισθηματικά: Ο σύντροφός σου θέλει μόνο το καλό σου, μην τον αποπαίρνεις. Αν είσαι μόνος/η, μίλησε για τις ανάγκες σου και βεβαιώσου ότι ο εν δυνάμει σύντροφος σου μπορεί να τις καλύψει.
Επαγγελματικά: Καλωσόρισε με χαμόγελο οτιδήποτε ασυνήθιστο συμβεί στον εργασιακό σου χώρο. Μην διστάσεις να συμβουλευτείς άτομα που έχουν αποδείξει ότι σε εκτιμούν και νοιάζονται για σένα.
Οικονομικά: Χειρίσου με σύνεση τα χρήματα σου μέχρι να γυρίσει πάλι ο τροχός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Μεγάλη κινητικότητα!
Γενικά: Μεγάλη κινητικότητα προβλέπεται αυτό το μήνα. Απρόσμενες γνωριμίες με αμφίβολες προθέσεις θα σε μπερδέψουν. Οι ευχάριστες στιγμές θα εναλλάσσονται με αδικαιολόγητες απουσίες, τελικά όμως τα κίνητρα τους θα αποκαλυφθούν.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση ετοιμάσου για αναταράξεις και ψυχολογικές διακυμάνσεις Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα θα έχεις την αναμενόμενη ανταπόκριση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός σου χώρος χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό, γι' αυτό προσπάθησε ν' αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Θα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.
Οικονομικά: Μην αδιαφορείς για τις υποχρεώσεις σου αν δεν θέλεις να χάσεις τον ύπνο σου.

ΖΥΓΟΣ
ΧΙΧ ΉΛΙΟΣ
Δώσε προτεραιότητα στον ψυχικό σου κόσμο!
Γενικά: Αυτό το μήνα δώσε προτεραιότητα στον ψυχικό σου κόσμο. Εστιάσου σε πράγματα που σου προσφέρουν ηρεμία και ευχαρίστηση. Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση με μια αθλητική δραστηριότητα που σου αρέσει.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση σταμάτα να τρέχεις ακατάπαυστα και βρες χρόνο για το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε ένα σεμινάριο μπορεί ν' αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής σου.
Επαγγελματικά: Η προσπάθεια των προηγούμενων μηνών όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά θα σου φέρει υλική και ηθική αναγνώριση. Μια νέα γνωριμία θα γίνει η αιτία να αναθεωρήσεις κάποιες από τις απόψεις σου και ν' αλλάξεις νοοτροπία.
Οικονομικά: Παρ' όλο που τα πράγματα πάνε καλά, μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, συνέχισε τις προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Παρεξηγήσεις και παρεννοήσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα βάλε τα δυνατά σου στον επικοινωνιακό τομέα για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις ή παρεννοήσεις. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις διπλά για να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μην κάνεις τίποτα εν θερμώ. Αν είσαι μόνος/ η, μην ανακατεύεσαι σε χωράφια τρίτων και μη δίνεις λαβές για σχόλια.
Επαγγελματικά: Αλλαγές προς το καλύτερο στην επαγγελματική σου ζωή ή στο κοινωνικό σου στάτους. Μια μικρή αναστάτωση θα ξεπεραστεί με διαλλακτικότητα και σύνεση.
Οικονομικά: Ρύθμισε τις υποχρεώσεις σου και περιόρισε ό,τι δεν σου είναι αναγκαίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Η ώρα του απολογισμού!
Γενικά: Αυτό το μήνα κάνε τον απολογισμό σου, αναγνώρισε τα δυνατά και τ' αδύνατα σημεία σου, μάθε από τα λάθη σου, λύσε προβλήματα που μέχρι τώρα κουκούλωνες και κάνε επανεκκίνηση.
Αισθηματικά: Εύνοια στον ερωτικό τομέα. Ανανέωσε τη σχέση σου με μικροαποδράσεις και κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι μόνος/η, μια παλαιά σχέση εμφανίζεται στο προσκήνιο διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Απόφυγε να δεσμευτείς με υποσχέσεις που είναι αμφίβολο ό,τι θα τηρήσεις.
Επαγγελματικά: Όσο κι αν χρειάζεσαι μια ανανέωση μη διανοηθείς να ρισκάρεις την ασφάλεια που σου δίνουν κάποιες σταθερές στην εργασία σου για κάτι εφήμερο και μάλλον υπερτιμημένο.
Οικονομικά: Αν έχεις οφειλές προς τρίτους και εφορία φρόντισε να τις διακανονίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ
Ξέχασε ό,τι έχεις μάθει μέχρι τώρα!
Γενικά: Αυτό το μήνα ξέχασε ό,τι έχεις μάθει μέχρι τώρα, πήγαινε κάπου που δεν έχεις πάει, δοκίμασε κάτι καινούργιο. Η καθημερινή ρουτίνα που νομίζεις ότι σου δίνει ασφάλεια στην πραγματικότητα σε εγκλωβίζει. Η ζωή σε περιμένει στην επόμενη στροφή.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που έχει πάψει ν' ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, αδίκως περιμένεις το θαύμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, γοητεύεις και προβληματίζεις με την ακραία συμπεριφορά σου, την μια παγόβουνο, την άλλη ηφαίστειο.
Επαγγελματικά: Η πρόοδος στον επαγγελματικό τομέα εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από το βαθμό της πίστης στον εαυτό και τις ικανότητες σου. Αυτή θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις που ονειρεύεσαι.
Οικονομικά: Βρες ένα τρόπο να ξεφορτωθείς τα χρέη σου αλλά κυρίως μη δημιουργείς καινούργια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Επιφυλακτική στάση!
Γενικά: Αυτό το μήνα καλό είναι να διατηρήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και να μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου. Απόφυγε σχόλια γιατί τα λόγια σου πιθανόν να διαστρεβλωθούν.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση πρόσεξε ένα πειρασμό στο χώρο της εργασίας σου. Αν είσαι μόνος/η, έχει συνηθίσει τόσο να έχεις ελευθερία κινήσεων που δυσκολεύεσαι να διακρίνεις το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.
Επαγγελματικά: Η επιθυμία σου για αλλαγές μπορεί να σε κάνει να δράσεις παρορμητικά. Απόφυγε τις υπερβολές και τις υπεραισιοδοξίες εκτιμήσεις. Ευκαιρίες μπορεί να προέλθουν από ό,τι έχει σχέση με γραπτά, εμπόριο και επαφές γενικά.
Οικονομικά: Το νου σου σε ό,τι έχει σχέση με δάνεια, ασφάλειες και εφορία.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μην αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν ψυχολογικά!
Γενικά: Αυτό το μήνα αντιμετώπισε τις αντιξοότητες με θετική διάθεση και μην αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Οι διαφωνίες είναι φυσικό να υπάρχουν, μην τους δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα από ό,τι πράγματι έχουν.
Αισθηματικά: Δείξε κατανόηση στις απόψεις του συντρόφου σου αν θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαι μόνος/η, έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Μήπως ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα;
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην βιάζεσαι να προβείς σε ριζικές αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τακτοποίησε παλαιότερες εκκρεμότητες με πελάτες και προμηθευτές.
Οικονομικά: Απόφυγε ανοίγματα που συνεπάγονται επιπλέον έξοδα.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου