«Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζα» | Epirus World

«Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζα»

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς με αφορμή την τελευταία του συνέντευξη στην Ισπανία υποστηρίζει πως αποδόθηκαν λανθασμένα οι δηλώσεις του, ότι γράφτηκαν ψέματα για εκείνον και πως έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε.
Η συνέντευξή του που αφορούσε στο πέρασμά του στον Ολυμπιακό συζητήθηκε αρκετά. Όπως και η γκολάρα που έβαλε στη Ισπανία.
Ο ίδιος ο Τζούρτζεβις με αφορμή και τις συγκεκριμένες δηλώσεις μίλησε στο Gazzetta.gr για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό και τους ισχυρισμούς που του αποδόθηκαν για επίθεση από οπαδούς των Πειραιωτών και ότι τον χτύπησαν. «Μου μεταφέρθηκε ότι έχω πει κάποια πράγματα στην Ισπανία, τα οποία θέλω να τονίσω ότι δεν ισχύουν σε καμία των περιπτώσεων. Είναι όλα ψέματα. Είναι ψέματα ότι με χτύπησαν και είναι ψέματα ότι έχω πει κάτι τέτοιο. Αυτό που είπα εγώ είναι πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο ένθερμους στην Ευρώπη, είναι παθιασμένοι και... τρελαμένοι με την ομάδα τους και υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση ειδικά στα ντέρμπι. Υπάρχει πίεση και πάθος και αυτό μπορεί να προκαλεί άγχος και στους παίκτες.
Οι οπαδοί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι σαν εκείνους στην Σερβία και το έχω τονίσει ξανά το τι πάθος, λατρεία και... τρέλα έχουν με την ομάδα τους. Αυτά είπα και παρουσιάστηκαν αλλιώς. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό στην Ισπανία αλλά πραγματικά με σόκαρε ότι μου αποδόθηκαν αυτές οι δηλώσεις. Στεναχωρήθηκα πολύ και στεναχωρήθηκε και η οικογένειά μου γιατί έχουμε ξεχωριστό δέσιμο με την Αθήνα, όπου γεννήθηκε το παιδί μου. Αγαπάμε πολύ αυτήν την πόλη και εγώ και η γυναίκα μου. Λυπάμαι πολύ για το πως παρουσιάστηκε αυτή η συνέντευξη και ζητώ συγνώμη», είπε αρχικά.
Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε είπε ότι «έκανα μία συνάντηση που την είχαμε ζητήσει για να δω εάν θα παίζω. Είπα στον Ολυμπιακό ότι εάν δεν γίνεται να αγωνίζομαι περισσότερο θα ήθελα να φύγω. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα που έπαιξα ποτέ. Τεράστιο κεφάλαιο για μένα και στεναχωριέμαι που έφυγα χωρίς να κάνω καλά πράγματα εκεί. Δεν σκόραρα και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα. Εάν μπορούσα θα τα άλλαζα όλα αυτά. Θα ήθελα να είχα αφήσει κάτι καλύτερο ως αγωνιστική... κληρονομιά σε τόσο σπουδαίο σύλλογο. Εάν θα γυρνούσα ξανά στον Ολυμπιακό; Ναι θα το ήθελα. Ποτέ δεν ξέρεις το τι μπορεί να γίνει...».
Σχετικά με το υπέροχο γκολ που έβαλε στην Ισπανία υπογράμμισε: «Ναι ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Το ότι έβαλα ένα εξαιρετικό γκολ μου έφτιαξε την ψυχολογία. Επιθετικός που δεν σκοράρει πάντα θα έχει θέματα και πρόβλημα γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Χαίρομαι λοιπόν που βρέθηκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για καλό λόγο. Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου