Μπρουσκέτες με ντοματίνια και τυρί κρέμα

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
  • 6-7 ντοματίνια
  • 2 κ.σ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγη κάππαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο γλάσο βαλσάμικου

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
  2. Φρυγανίζετε το ψωμί και το κόβετε στη μέση.
  3. Αλείφετε τυρί κρέμα στις φέτες, βάζετε λίγα σοταρισμένα ντοματίνια, κάππαρη και γαρνίρετε με το γλάσο βαλσάμικου.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου