Πόθος του Πογκμπά η Γιουβέντους και… το κολύμπι | Epirus World

Πόθος του Πογκμπά η Γιουβέντους και… το κολύμπι

«Ο Πολ Πογκμπά είπε "ναι" στη Γιουβέντους». Με αυτόν τον τίτλο περιγράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τη σύνοψη από τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων, όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου μέσου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον πιθανό επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Το όλο στόρι «αναζωπυρώθηκε» πρόσφατα, από τις δύο αναμετρήσεις «μπαινκονέρι» και «κόκκινων διαβόλων» για το Champions League, εκεί όπου οι Ιταλοί οπαδοί εξέφρασαν την αγάπη τους στον Πογκμπά και την επιθυμία τους να τον δουν ξανά ως μόνιμο κάτοικο στο Τορίνο.
Παράλληλα, τα αγγλικά ΜΜΕ ασχολούνται και με έναν ακόμη στόχο του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία, που είναι να μάθει κολύμπι. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φοβόταν το νερό και ποτέ ως τώρα δεν μπήκε στη διαδικασία να... μάθει να επιπλέει πάνω σε αυτό. Ωστόσο, τελευταία φέρεται να έχει ξεκινήσει μαθήματα.
«Ο Πολ έχει καταλάβει ότι όσο γίνεται μεγαλύτερος τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Καταλαβαίνει ότι έπρεπε να το είχε κάνει όταν ήταν παιδί, αλλά πάντα το ανέβαλε. Στις διακοπές ποτέ δεν έβαζε το κεφάλι του κάτω από το νερό. Το έχει πάρει στα σοβαρά και αποτελεί προσωπικό του στόχο», ανέφερε πηγή μέσα από τη Γιουνάιτεντστον αγγλικό Τύπο.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου