Κηδεύεται σήμερα ο δημοσιογράφος Στάμος Ζούλας | Epirus World

Κηδεύεται σήμερα ο δημοσιογράφος Στάμος Ζούλας

Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, η εξόδιος ακολουθία για τον δημοσιογράφο Στάμο Ζούλα.
Ο επί σειρά ετών αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου», στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 100/296 102-42.
«Ο Στάμος Ζούλας υπήρξε πιστός λειτουργός της δημοσιογραφίας μέχρι το τέλος. Kατάφερε να καταξιωθεί για την εγκυρότητα της πένας του μέσα από την εξηνταετή πορεία του σε όλη την δημοσιογραφική ιεραρχία της "Καθημερινής". Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στον γιο του Κωνσταντίνο Ζούλα», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε γραπτή συλλυπητήρια δήλωσή του.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είπε για τον δημοσιογράφο: «Ο Στάμος Ζούλας ανήκει στη γενιά των δημοσιογράφων που εργάστηκαν στον Τύπο, σφραγίζοντας με τα έγκυρα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία τους ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου πριν από την περίοδο της δικτατορίας και κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης».
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έφυγε από τη ζωή ένας δημοσιογράφος που σφράγισε την εποχή του. Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, επαγγελματισμό και δημοκρατική συνείδηση για πάνω από 60 χρόνια. Στην οικογένειά του, και ειδικά στον Κωνσταντίνο, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια» ανέφερε.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου