Xylouris White live στα Γιάννινα | Epirus World

Xylouris White live στα Γιάννινα

Οι Xylouris White αποτελούνται από τους Γιώργο Ξυλούρη (λαούτο, φωνή) και τον Jim White (drums).

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός και ως Ψαρογιώργης, είναι δεξιοτέχνης του λαούτου και τραγουδιστής της κρητικής μουσικής. Ο Jim White είναι βιρτουόζος ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Αυστραλών Dirty Three.

Με πλούσια συναυλιακή δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο έρχονται στα Ιωάννινα για πρώτη φορά, προσκεκλημένοι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Soundtrope Festival 2018

Οι δύο μουσικοί ερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά περιβάλλοντα, με διαφορετικές μουσικές ιστορίες ο καθένας και σε επίπεδα ιδιοφυίας οι επιδόσεις τους, θα μας ταξιδέψουν, σε μια βραδιά όπου θα μας θυμίσουν ότι η μουσική παράδοση δεν είναι μία έννοια στατική και παγιωμένη, αλλά μια διαδικασία που εκτυλίσσεται στο παρόν και εξελίσσεται στο μέλλον μέσα από την πλήρη ελευθερία της μουσικής έκφρασης.
Μία υπέροχη βραδιά, με υψηλού επιπέδου μουσικούς που θα θυμόμαστε για καιρό..

Μία συμπαραγωγή του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και του Soundtrope Festival την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, 9:30 μμ

Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας»
Είσοδος: 10€ προπώληση// Φοιτητικό-μειωμένο 8€ // Είσοδος 13€
Προπώληση εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο, 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα και στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης, Χαρτέξ.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου