Η Sky πανέτοιμη να προσγειωθεί στα Γιάννινα! Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων | Epirus World

Η Sky πανέτοιμη να προσγειωθεί στα Γιάννινα! Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων

Το γεγονός ότι, τα Γιάννινα παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον αλλά παράλληλα έχουν αυξημένη συνεδριακή και επιχειρηματική κίνηση, ήταν αυτό που οδήγησε την Sky Express να τα συμπεριλάβει στους προορισμούς της. Οι πτήσεις από τη νέα αεροπορική εταιρία ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου. Η υπεύθυνη πωλήσεων της Sky Καρμέλια Ρούσσου επισκέφθηκε τα Γιάννινα όπου είχε σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των ταξιδιωτικών γραφείων, τον Αερολιμενάρχη και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθη Σιούτη.

Η εταιρία, αποκλειστικά ελληνικών συμφερόντων, διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού κι έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η κ. Καρμέλια Ρούσσου, μιλώντας στο Epiruspost τόνισε ότι τα Γιάννινα μπήκαν στο πρόγραμμα καθώς αποτελούν έναν ανερχόμενο προορισμό.

«Υπήρχε ζήτηση και πιστεύουμε ότι είναι μία γραμμή με προοπτική. Η πόλη έχει έντονη επιχειρηματική κίνηση, πολλά συνέδρια ενώ καταγράφεται αύξηση του τουριστικού ρεύματος τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικού», τόνισε.

Οι πτήσεις ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου και θα είναι καθημερινές. Το αεροσκάφος τύπου ATR θα ξεκινά από την Αθήνα στις 11 το πρωί και από το αεροδρόμιο θα αναχωρεί για την πρωτεύουσα στις 12:35.

Τροποποιημένο ως προς τις ώρες θα είναι το δρομολόγιο της Κυριακής κι αυτό για να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Έτσι το αεροπλάνο θα φεύγει από το «Ελ. Βενιζέλος» στις τέσσερις μετά το μεσημέρι και από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα αναχωρεί στις 17:35.

Τα εισιτήρια ήδη διατίθεται τόσο από τα τουριστικά γραφεία όσο και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της Sky.

Οι τιμές είναι περίπου στα 80 ευρώ (πήγαινε- έλα) όσο δηλαδή κοστίζουν μόνο τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους! Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την αποσκευή και την χειραποσκευή, ενώ στο αεροδρόμιο του «Βενιζέλος», η εταιρία διαθέτει δικό της διάδρομο ώστε οι επιβάτες να μην περιμένουν στην ουρά.

«Εκτιμούμε ότι άλλη μία εταιρία στα Γιάννινα θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάδειξη και προβολή της περιοχής καθώς και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος. Πιστεύουμε ότι το δρομολόγιο θα στηριχθεί και θα φέρει τα Γιάννινα κοντά και στους υπόλοιπους προορισμούς που εξυπηρετούμε» τόνισε η κ. Ρούσσου.

Η Sky εξυπηρετεί πλέον 32 προορισμούς της χώρας, μεγαλώνει το δίκτυό της ενώ ανανεώνει συνεχώς τον στόλο της.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου