Νέα εποχή για το Ελαιόλαδο της Πρέβεζας μέσω του έργου Fresh Ways | Epirus World

Νέα εποχή για το Ελαιόλαδο της Πρέβεζας μέσω του έργου Fresh Ways

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τα μέλη του και τον επιχειρηματικό κόσμο της Πρέβεζας ότι το έργο με τίτλο: «Πιστοποίηση της Αυθεντικότητας και Ανάπτυξη Δικτύου Προώθησης των ελαιοκομικών προϊόντων της κοινής διασυνοριακής περιοχής ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ – AUTHENTIC – OLIVE – NET FRESH WAYS», στο οποίο το Επιμελητήριο ηγείται, εγκρίθηκε στα πλαίσια του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ –ΙΤΑΛΙΑ 2014-20.

Ο κύριος σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι η πιστοποίηση και ανάδειξη της αυθεντικότητας των παραγόμενων ελαιοκομικών προϊόντων, με την συνεργασία επιμελητηρίων, ερευνητικών φορέων, περιφερειακών αρχών και συνεταιρισμών από την Ελλάδα και Ιταλία,  και η προώθηση με έξυπνο τρόπο των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων σε νέες αγορές και δίκτυα εμπορίας.

Η έγκριση  λοιπόν του συγκεκριμένου έργου αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας αφού είναι το δεύτερο εγκεκριμένο έργο για φέτος καθώς θα αποβεί πολύ ωφέλιμη για την περαιτέρω αναβάθμιση και προώθηση του πρεβεζάνικου λαδιού στις αγορές του εξωτερικού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στα μέγιστα στην συνολική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της περιοχής.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου