Χωρίς νέα στοιχεία από τις έρευνες.. Αναμένεται «φως» από το DNA | Epirus World

Χωρίς νέα στοιχεία από τις έρευνες.. Αναμένεται «φως» από το DNA

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Πρέβεζα, στην τάφρο όπου είχε εντοπιστεί πριν από μία βδομάδα το ανθρώπινο κρανίο.. Άνδρες της ΕΜΑΚ, της Λέσχης Καταδρομέων και ιδιωτικά συνεργεία συνεχίζουν την προσπάθεια άντλησης νερών από την τάφρο και αναζήτησης επιπλέον στοιχείων που μπορούν να φωτίσουν το θρίλερ. Οστά που βρέθηκαν το Σάββατο, σε κοντινό σημείο με εκείνο που εντοπίστηκε το κρανίο, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε ζώο και δεν χρίζουν περαιτέρω έρευνας. Από την πολυήμερη επιχείρηση δεν προέκυψαν άλλα στοιχεία που μπορούν να συμβάλουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία αναμένεται από τα εργαστήρια στην Αθήνα τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Είναι αυτά που μπορούν να δώσουν τέλος στο θρίλερ των ημερών αυτών αλλά και στο θρίλερ της εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη που μετράει οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Η νεαρή κοπέλα είχε χαθεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον Ιούνιο του 2010 και παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει δεν είχε εντοπιστεί κανένα ίχνος της.

Ο χώρος όπου είχε δώσει τα τελευταία σημάδια ζωής είναι πλησίον αυτού όπου εντοπίστηκε το κρανίο.

Επίσης από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται ότι συμπίπτει ο χρόνος θανάτου.

Το κρανίο ανήκει σε γυναίκα νεαρής ηλικίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιούνται κι  άλλα στοιχεία, όπως τραύματα που είχαν προέλθει από τροχαίο ατύχημα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για την Αγγελική Πεπόνη τότε απομένει να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου κι αν η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου