Εγκαίνια για την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας | Epirus World

Εγκαίνια για την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας

Με την τελετή των εγκαινίων η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018, άνοιξε η αυλαία της μεγάλης εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, η οποία αναμένεται να προσελκύσει και φέτος πάρα πολύ κόσμο, όχι μόνο από τις περιοχές του Δήμου Ζηρού αλλά κι ολόκληρη την Ήπειρο.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος ώστε κάθε χρόνο η εμποροπανήγυρη να αναβαθμίζεται και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες για τους επισκέπτες, διευκολύνσεις για τους εμπόρους αλλά και ποιοτικότερα προϊόντα. Προσκάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας για να πραγματοποιήσει τα ψώνια του, ενώ ευχαρίστησε την πρόεδρο κα Γεωργία Ξώνα και τα μέλη της ΔΗΖΗ. Α.Ε για τον μεγάλο όγκο των εργασιών και την φροντίδα που παρείχαν για την άψογη εγκατάσταση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για τη σημαντική συνδρομή τους στην εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της Εμποροπανήγυρης, τους εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους, τους ιερείς που τέλεσαν τον αγιασμό και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή και αναβαθμισμένη λειτουργία της εμποροπανήγυρης. Σημειώνεται ότι εκτός των άλλων, στον χώρο της εμποροπανήγυρης λειτουργεί και φέτος λούνα παρκ για τη διασκέδαση των μικρών φίλων.

Εκτός του δημάρχου Ζηρού στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χασίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κατραχούρας, Απόστολος Γιολδάσης και η κα Έλενα Γεωργάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου, Δημήτριος Πάντος, Χρήστος Πότσιος, η κα Αναστασία Καραπάνου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιππιάδας κα Ευαγγελία Χουλιάρα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παππαδατών κ. Βησσαρίωνας Μπατσούλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου κ. Χρήστος Ρίζος, πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων και αρκετός κόσμος.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου