Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε τη δική της ιστορία στα Μουσικά Βραβεία της Αμερικής | Epirus World

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε τη δική της ιστορία στα Μουσικά Βραβεία της Αμερικής

Τη δική της ιστορία στα American Music Awards έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ, κατακτώντας και το ρεκόρ της «γυναίκας καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία» στην ιστορία του θεσμού. Η τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην  τελετή απονομής των American Music Awards 2018 (AMAs), «σαρώνοντας» τα βραβεία.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες και η νεαρή Ποπ σταρ ήταν εκείνη που άνοιξε τη βραδιά. Επίσης, κατά την παραλαβή του τέταρτου βραβείου της, δεν παρέλειψε να στείλει το πολιτικό της μήνυμα, με αποδέκτη το Ντόναλντ Τραμπ. Άλλωστε, η Σουίφτ τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μία πολιτική φωνή της Αμερικής, με μεγάλη επιρροή στο κοινό των νέων.
Το κοινό φώναζε: «Τέιλορ! Τέιλορ» καθώς ο Λένι Κράβιτζ παρουσίαζε το βραβείο, ενώ η τραγουδίστρια επανέλαβε τις πρόσφατες θέσεις που διατύπωσε με ανάρτησή της στο Instagram παροτρύνοντας τους ψηφοφόρους να υποστηρίξουν τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος στο Τενεσί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
«Καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι να έχω κάποιους που νοιάζονται για μένα ή τη μουσική μου. Κάθε φορά με κάνετε αρκετά τυχερή να φθάνω σε μια σκηνή και να έχω κάτι πραγματικά λαμπερό στα χέρια μου και να λέω ευχαριστώ, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό ... σημαίνει κάτι διαφορετικό για μένα» είπε η τραγουδίστρια.
Και πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά αντιπροσωπεύει ενθάρρυνση και κίνητρο για μένα να είμαι καλύτερη, να εργάζομαι σκληρότερα και να σας κάνω υπερήφανους όσο μπορώ όσο μπορούμε. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ για το απίστευτο σύμβολο ενθάρρυνσης... αυτό το βραβείο και κάθε βραβείο που δόθηκε απόψε ψηφίστηκε από πολίτες».
Για να κλείσει το λόγο της: «Και ξέρετε τι άλλο ψηφίζουν οι πολίτες στις ενδιάμεσες εκλογές στις 6 Νοεμβρίου. Βγείτε έξω και ψηφίστε! Σας αγαπώ παιδιά».
Η Σουίφτ ανέβηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων μετά από τρία χρόνια και άνοιξε την τελετή απονομής των American Music Awards 2018 τραγουδώντας το «I Did Something Bad».
Στη βραδιά αποδόθηκε φόρος τιμής στη «βασίλισσα της soul», Αρίθα Φράνκλιν με βίντεο και μουσικό αφιέρωμα στην καριέρα και την κληρονομιά της τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή, το καλοκαίρι.
Στη σκηνή ανέβηκαν και τραγούδησαν μεταξύ άλλων οι: Jlo, Cardi B με Bad Bunny και J Balvin, Mariah Carey, Carrie Underwood, Τwenty Οne Pilots.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου