Άρτα: Επεκτείνεται το δίκτυο οπτικών ινών | Epirus World

Άρτα: Επεκτείνεται το δίκτυο οπτικών ινών

Αναβαθμίζεται και επεκτείνεται το δίκτυο οπτικών ινών στο Δήμο Αρταίων, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι συμπολίτες να απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη.

Ο Δήμος Αρταίων αδειοδότησε τον πάροχο (ΟΤΕ) που είχε καταθέσει σχετική αίτηση  και οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε τοπικές και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Αρταίων θα δώσουν την ευκαιρία στους συμπολίτες για πρόσβαση σε πολύ υψηλές ταχύτητες ίντερνετ, αποτελεσματικότερη παρέμβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ θα βοηθήσουν σημαντικά και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Στις εργασίες βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Ζέρβας. Οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες είναι οι Κωστακιοί, οι Χαλκιάδες, η Λιμίνη, ο Καλόβατος, το Καλογερικό, η Γαβριά, η Καλαμιά, τα Ρόκκα και η παλιά Εθνική Οδό στην γέφυρα Καλογήρου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου