Μονόδρομος η νίκη και η… ρεβάνς για την Εθνική | Epirus World

Μονόδρομος η νίκη και η… ρεβάνς για την Εθνική

Η Εθνική θέλει την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της League C του Nations League. Έτσι, οφείλει να νικήσει την Ουγγαρία απόψε στο ΟΑΚΑ (21:45 / EpsilonTV) και να πάρει... ρεβάνς μετά την ήττα στη Βουδαπέστη.
Οι Μαγυάροι είχαν νικήσει την Ελλάδα 2-1 το Σεπτέμβριο και πλέον η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει στη League B και να διατηρήσει «ζωντανό» το όνειρο για το ένα εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση του Euro 2020.
Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στους Μάνταλο, Τοροσίδη, Δώνη και Οικονόμου, κάτι που δεν ισχύει με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τελικά προπονήθηκε και υπολογίζεται. Οι Τζιμίκας και Πασχαλάκης έχουν κληθεί για πρώτη φορά, ενώ Ζέκα, Φετφατζίδης, Καρέλης και Λαμπρόπουλος επιστρέφουν.
Σε 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα με τους Μπάρκα στο τέρμα και τους Μπακάκη, Γιαννούλη, Μανωλά και Παπασταθόπουλο στην άμυνα. Ζέκα και Κουρμπέλης ή Μπουχαλάκης θα είναι στο κέντρο και οι Φορτούνης, Πέλκας και Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου.
Η Ουγγαρία σε 4-3-3 θα ξεκινήσει λογικά με τους: κουλάσκι-Φιόρα, Κάνταρ, Λανγκ, Μπεσε-Κλελνχελσλερ, Νάγκι, Κόβατς-Ρ. Σαλάι, Βάργκα, Α. Σαλάι.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου