«Στενοχωρήθηκα πολύ, νόμιζα ότι είχε πάει στην Αλβανία», λέει ο 59χρονος σύντροφος της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη | Epirus World

«Στενοχωρήθηκα πολύ, νόμιζα ότι είχε πάει στην Αλβανία», λέει ο 59χρονος σύντροφος της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη

«Δεν περίμενα αποτελέσματα γιατί το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει, ποτέ!», λέει συγκλονισμένη η μητέρα της άτυχης Αγγελικής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Η οικογένειά της, ζητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση, να ληφθούν καταθέσεις και μαρτυρίες και να κλείσει, όπως είπε η αδελφή της 26χρονης, Αγγελική, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο 59χρονος, που διατηρούσε σχέση με την Αγγελική Πεπόνη, δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή: «Αισθάνομαι πικρία για την κοπέλα, πολύ! Έχω στεναχωρηθεί πολύ για την κοπέλα αυτή, για την Αγγελικούλα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από τότε. Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει εξαφανιστεί, νόμιζα ότι έχει πάει Αλβανία, δεξιά αριστερά!», δηλώνει.
«Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας», είχε αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, επειδή οι συγγενείς της 26χρονης τον θεωρούσαν υπεύθυνο για την εξαφάνισή της...
ΠΗΓΗ - thecaller.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου