Το τελευταίο αντίο στην 53χρονη Μαρίνα. Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς | Epirus World

Το τελευταίο αντίο στην 53χρονη Μαρίνα. Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Μετανιωμένος για το στυγερό έγκλημα εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 60χρονος δράστης.

Με σκυμμένο το κεφάλι καθ όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του.

Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως και πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα, δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα» έλεγε συνεχώς στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τόσο εκείνη όσο και τα ανίψια του τα υπεραγαπούσε και ήταν η οικογένεια του.

Κατά την κατάθεση του σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έβαλε τα κλάματα .

Ο ίδιος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο. Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα

Στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, που χθες το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου πρώην κουνιάδου της

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη Μαρίνα ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο.

Χαμογελαστή, πάντα πρόσχαρη και με έναν καλό λόγο για όλους ήταν η 53χρονη Μαρίνα, όπως την περιγράφουν συγγενείς και φίλοι.

Μάλιστα, η μία της κόρη είχε στεφθεί Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα το καλοκαίρι του 2017.

 cretapost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου