Νεκρός 11χρονος που έπαιζε στο Youtube τον "εικονικό πνιγμό" | Epirus World

Νεκρός 11χρονος που έπαιζε στο Youtube τον "εικονικό πνιγμό"

Πήγε στο δωμάτιό του να ετοιμαστεί για το οικογενειακό ταξίδι. Δέκα λεπτά μετά η μητέρα του τον εντόπισε αναίσθητο. Του έκανε μαλάξεις προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν πλέον αργά.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί διέγνωσαν ότι ήταν νεκρό καθώς ο εγκέφαλός του είχε μείνει χωρίς οξυγόνο για αρκετή ώρα.

Το περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο και αφορά έναν 11χρονο που έπαιζε στο YouTube την πρόκληση του πνιγμού, κατά την οποία παιδιά προκαλούνται να πνιγούν μέχρι σημείου λιποθυμίας.

Στην αρχή η μητέρα πίστευε ότι ο γιος της παρακολουθούσε στο Youtube οδηγίες να μάθει σκέιτ μπορντ ενώ αργότερα ανακάλυψε ότι είχε δεχθεί την "πρόκληση του πνιγμού" που του στοίχισε τη ζωή του. Τώρα προσπαθεί να αφυπνίσει και να ενημερώσει οικογένειες ώστε να προστατεύσουν τα παιδιά τους και να μην υπάρξει άλλο θύμα αυτού του επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου