Η TUS ακυρώνει το χειμερινό πρόγραμμα; Τέλος οι πτήσεις Ιωαννίνων- Λάρνακας | Epirus World

Η TUS ακυρώνει το χειμερινό πρόγραμμα; Τέλος οι πτήσεις Ιωαννίνων- Λάρνακας

Λίγο κράτησε τελικά η σύνδεση της Κύπρου με τα Ιωάννινα. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένας χρόνος και παρότι η πληρότητα κινούνταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, η Tus Air βάζει τέλος στα δρομολόγια. Οι πτήσεις σταματούν στις 5 Οκτωβρίου και τα Γιάννινα τίθενται εκτός χειμερινού προγράμματος. Η εξέλιξη αυτή είναι αιφνίδια καθώς πριν από λίγες μόλις ημέρες είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα το περιελάμβανε και τα Ιωάννινα. Το πρόγραμμα αυτό παραμένει αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της, ωστόσο κανείς δεν μπορεί πλέον να κάνει κράτηση. Εισιτήρια διατίθενται μόνο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι πτήσεις με την Λάρνακα λαμβάνουν τέλος και μαζί οι εξαγγελίες για την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ που επίσης είχε ανακοινωθεί πανηγυρικά και τις συνδέσεις με άλλους προορισμούς του εξωτερικού που σχεδίαζε.

Η ακύρωση των πτήσεων με την Λάρνακα αποτελεί πλήγμα για την τουριστική κίνηση της περιοχής και για την εξωστρέφεια της πόλης.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην ακύρωση του χειμερινού προγράμματος απομένει να διευκρινιστούν τις επόμενες ώρες καθώς μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης κανένας από τους τοπικούς φορείς δεν είχε καμία ενημέρωση ή επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εταιρίας.

Το τοπίο είναι αρκετά θολό χωρίς κανένας να μπορεί να επιβεβαιώσει τι ακριβώς συμβαίνει με την Κυπριακή εταιρία και τον προγραμματισμό της.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου